Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Emmy 2013: Slavné herečky předvedly pompéznost i nudu

23. září 2013 | 12:30

Během dnešní noci proběhl již 65. ročník "televizních Oscarů". Stejně jako každý rok bojovali během roku tvůrci seriálů i herci o místo v šestici nominovaných, ze které vždy vzejde jeden vítěz. Podívejte se, jak to slavným herečkám slušelo, nebo naopak.

Celým slavnostním večerem provázel oblíbený herec ze seriálu Himym (Jak jsem poznal vaši matku) Neil Patrick Harris.

Jeho nevšední šarm a přeplněná databanka vtipů se postarala o nezapomenutelný zážitek. Všichni v sále se doslova popadali za břicho, proto nervozita z vyhlašování výsledků nebyla vůbec patrná.

Chuť vítězství

V kategorii Nejlepší komedie počtvrté v řadě zvítězil oblíbený seriál Modern Family (Taková moderní rodinka). Mladičká Sarah Hyland hraje v seriálu puberťačku, která se zajímá jen o své líčení a oblečení. Ve skutečnosti se o něj nejspíš zajímá také, protože od hlavy až k patě vypadá naprosto nádherně a navíc podle posledních trendů. Brčálové šaty s krajkovou aplikací a tmavá rtěnka jsou absolutně top!

Její seriálová matka Julie Bowen, která na loňských Emmy vyhrála v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli, zvolila něžně romantický šaty s volánky. K usměvavé blondýnce se cukrová barva hodí, ale šaty byly zřejmě šity na někoho poněkud vyvinutějšího v oblasti hrudníku. Nevzhledná díra, která vznikla mezi vrškem korzetu a Juliiným tělem byla pro smích.

...
Autor: Epa, ČTK, Reuters

Za to kráska Sofia Vergara se svými ženskými tvary umí pracovat na výbornou. Opět zvolila lichotivý střih šatů Vera Wang - hluboký výstřih, zvýrazněný pas a pozvolně rozšiřovaná sukně. Sofia v tom zkrátka umí chodit.

V kategorii Nejlepší herečka v hlavní roli (komedie) zvítězila stejně jako loni Julia Louis-Dreyfus za roli v seriálu Veep. Její drátěné šaty neurazily ani nenadchly.

Vítězkou stejné kategorie zaměřené na drama se opět stala Claire Danes za roli detektivky v seriálu Homeland (Ve jménu vlasti). Zkrácené mikádo a krotký pohled z ní dělají "uťáplou" starou mladou, které nepomohl ani hluboký výstřih. Šaty působí jako zděděné po vyšší sestře. Gratulujeme za výhru, ale za outfit ne.

Známé tváře

Velkou pozornost si kromě nominovaných získali i někteří hosté. Například slavné sestry Emily a Zooey Deschanel. Starší Emily určitě znáte ze seriálu Sběratelé kostí a mladší Zooey exceluje v seriálové komedii New Girl. Obě sestry zvolily chladné odstíny šedomodré, ale Emily to "vychytala" mnohem víc. Krajka je velkým hitem a odhalené rameno působí rafinovaně. Zooey zvolila satén s nevzhlednou mašlí v pase, která přidává kila.

Slavné ženy a krásné šaty patří neodmyslitelně k sobě, ale občas některá z nich šlápne vedle.
Autor: Epa, ČTK, Reuters

Loňská vítězka kategorie Nejlepší herečka ve vedlejší roli (minisérie) Jessica Lange letos sice nezvítězila, ale od nás získává cenu krásy. Ve svých 65 letech vypadá minimálně o dvacet let mladší. A co je ještě lepší? Že rok od roka mládne.

Kelly Osbourne už delší dobu zdobí fialový přeliv, který se s lecjakou barvou šatů dost "tříská". To platí především pro rudou. Šaty jsou nádherné, Kelly je krásně štíhlá, perfektně nalíčená, ale "nepovedený přeliv" celkový dojem dost kazí.

Za to Heidi Klum všem opět vytřela zrak. Bordó šaty s rafinovaným rolákem od Versace jsou zkrátka famózní.

Prohlédněte si více fotografii v naší galerii.