Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sladký zmrzlinový look: Podlehněte pastelovým barvám

14. srpna 2013 | 07:00

Zmrzlina, cukrová vata ani lesní plody nejsou určené převážně k jídlu. Jejich pestrobarevné provedení lze promítnou i na oblečení. A vřele to doporučujeme. Pastelové barvy působí něžně, ale zároveň žensky.

Jste milovnicí sladkého, ale musíte držet svůj chtíč na uzdě? Pořiďte si alespoň sladké oblečení, které má barvu bombónů, zmrzliny nebo cukrové vaty.

Nechte ostatní, ať si zamyslají pohledem na váš pastelový outfit.


Jeden kopeček citrónové a meruňkové

Pastelová móda je hitem letošního léta.
Autor: archiv firem
Jemné pudrové tóny žluté a oranžové jsou něžnost sama. V těchto barvách budete nevinná, ale zároveň rafinovaně sexy. Navíc citrónová i meruňková sluší  blondýnám i brunetám. Tak se odvažte a zahalte své tělo do smyslných pastelových odstínů. Uvidíte, že nebudete litovat.

Lesní ovoce

...
Autor: archiv firem
Pastelové odstíny je možné přídit ve všemožných barvách. Jen pro inspiraci je to, kromě výše zmiňované citróové a meruňkové, zelinkavá, nebesky modrá, a červánková. Tyto barvy odhalují především ženskost a smysl pro módu. Vybírat můžete z šatů, topů i doplňků.

Cukrová vata

...
Autor: archiv firem
Samozřejmě nesmí chybět ani oblíbená růžová. Zapomeňte na neonové odstíny a dejte šanci i pudrovým tónům. V této barvě budete působit hravě a mladistvě. V kompletním outfitu postačí jen jeden pastelový kousek. Nekombinujte jich příliš dohromady, mohlo by to působit nevkusně až lacině.

Jednotlivé produkty a jejich ceny naleznete v naší galerii!