Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Barevná džínovina: Letní hit, který musíte mít!

9. srpna 2013 | 06:00

Jak nejlépe rozjasnit svůj šatník i náladu? Přece pomocí barevné džínoviny, která by neměla ve vašem módním repertoáru chybět. Džínovina se letos nosí od hlavy až k patě a ve všech možných střízích.

Denim neboli džínovina je pravděpodobně nejpoužívanější látkou na světě. Přesto najít pohodlné džíny, které vám dokonale padnou, byl dříve problém. Letos už ne! Džínovina je všude kolem nás. Kromě kalhot si můžete pořídit i šortky, šaty, halenky, topy, boty a doplňky.

Nebojte se kombinovat s jinými barvami a materiály. Fantazii se meze nekladou a pokud jste milovnicí barevného světa v hrsti, vymalujte si svůj outfit všemi barvami.


Nožky ven!

Denim neboli džínovina byla, je a bude v kurzu.
Autor: archiv firem
Ve slunných dnech si vaše nohy doslova žádají o to, abyste je vystrčila na odiv. Díky barevnosti, krajce a různým ornamentům stačí k sexy kraťasům natáhnout jednobarevné tílko a letní outfit je na světě. Stačí si jen vybrat ty správné,ve kterých se budete cítit pohodlně a přitažlivě.

Letní denim

...
Autor: archiv firem
Džínovina už dávno není zaměřena jen na spodní části oděvů. Můžete si pořídit šaty, vestičky, topy i halenky, které sluší každému typu postavy. Pak si stačí podle gusta vybrat mezi barevnými, puntikátymi, pruhovanými nebo třeba květovanými a vyrazit do ulic. A hádejte s čím se dá džínovina skvěle kombinovat. No přece s džínovinou!

Duhová smršť

...
Autor: archiv firem
Blue denim je jistojistě pořád in, ale pokud se chcete více odvázat, pořiďte si správně praštěné barevné kalhoty. Nemějte zábrany a odvažte se! Nic není zakázáno. Když si navíc barevné džíny lehce ohrnete a nazujete k nim sandálky nebo lodičky na podpatku, vykouzlíte si perfektní outfit na párty nebo romantickou večeři.

Jednotlivé produkty a jejich ceny naleznete v naší galerii.