Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zaměřeno na tenisky: K sukni, kalhotám i k šatům. Vyberete si?

19. srpna 2013 | 06:00

Pomalu ale jistě už léto opouští od tropických veder a nám nezbývá nic jiného, než ze sandálků a žabek přezout na tenisky. V redakci je nosíme moc rády, a tak jsme se pro vás rozhodli vybrat naše favoritky.

Pokud se i vy podivně klátíte, když se snažíte chodit na klínkových, nebo jiných podpatcích, a nejlépe se cítíte když stojíte nohama pevně na zemi, tak jste tu správně.

Tenisky můžete totiž nosit vysoké nebo nízké, barevné, nebo jednoduché, kožené, plátěné, sportovní, ale i elegantní. Zkrátka variant je několik a my vám dokážeme, že se dají nosit doopravdy ke všemu. A na své si přijdou i milovnice extravagance!

K sukni i k šortkám
K sukni i kraťasům
Autor: Archiv firem

Univerzální obuv. S trochou citu je totiž můžete nazout k dívčí (klidně áčkově střižené) sukni, nebo klasicky ke kraťasům. Je samozřejmě potřeba hlídat barvy i styl boty. Nejlépe uděláte s klasickým kotníčkovými teniskami, ale k džínovým kraťasům a bílému tričku budou vyšší bílé boty vypadat skvěle!

Tenisková elegance
Ideální k šatům
Autor: Archiv firem

Ano, nosit se smí i k šatům. A tady žádné pravidlo neexistuje. Stačí vybrat šaty a sladit k nim boty. Pokud máte například černé, nebo bílé, můžete zaexperimentovat třeba s pastelovými, nebo keckami s palmičkami. Zkusit se má všechno!

Fantazii se meze nekladou
Pro milovnice extravagance
Autor: Archiv firem

Občas není na škodu se trošku vyřádit. K leginám a kalhotám můžete obout co se vám jen bude chtít. My jsme vybrali ty nejšílenější a zároveň cool boty a výsledek stojí zato. Uznáváme, že vysoké duhovky jsou totální úlet, ale proti gustu žádný dišputát!

Autor: Eva Dvořáková