Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nechte se inspirovat mladými talenty: Frčí barvy, přirozenost a originalita

13. srpna 2013 | 06:00

Předávání cen Teen Choice Awards se zúčastnilo spoustu známých a talentovaných tváří. Slavnostní večer se nesl ve znamení přirozenosti a originality. Výstřednost a extravagance šly tentokrát stranou.

Udílení těchto speciálních cen probíhá každoročně již od roku 1999. Podstatou je to, že o vítězích rozhodují mladí lidé ve věku 13-19 let. Nominace probíhají v oblastech filmu, hudby, televize, sportu a módy. Pro okořenění se vypisují mimořádně kategorie a udělují se speciální ocenění.

Slavnostního předávání se vždy účastní mnoho slavným osobností. Pro výherce je odměnou cena v podobě surfového prkna vyzdobeného letní tématikou.


Decentní líčení a přirozené účesy

...
Autor: profimedia.cz
Na předávání cen Teen Choice Awards bylo k vidění spoustu originální účesů. Většina slavných žen vsadila na přirozenost. Střídaly se ledabylé drdoly, uhlazený styling, ale i copy a různě velké vlny. Například zpěvačka a herečka Selena Gomez vsadila na rovné vlasy, které jí prodloužily kulatý obličej. Díky svému střídmému vzhledu byla jednou z největších hvězd večera.

Součástí líčení byly umělé řasy, které dodají vašemu pohledu svůdnost. Pak už stačí jen lehce orámovat horní víčka tekutými linkami nebo si pohrát s barevnými stíny. Neodmyslitelnou položkou v kosmetické taštičce je narůžovělý lesk na rty, který vytváří lehce dívčí look.

Veselé a originální šaty

Mladé krásky zvolily barevné a originální outfity.
Autor: profimedia.cz
Většina přítomných dam a slečen zvolila krátké, hravé šaty. Slavnostní předávání se neslo ve znamení barev. Zvítězila elegantní krajka, rafinovaný peplum i asymetrické střihy. Asi nejvíce nás zaujala Lily Collins v originálních asymetrických šatech, které působily decentně, ale zároveň sexy a mladistvě. Motiv palem byl trefou do černého, protože celé udílení cen se neslo v duchu léta.

Hravé a ženské doplňky

...
Autor: profimedia.cz
Talentované herečky, zpěvačky a sportovkyně zvolily originální doplňky, které kdekomu vyrazily dech. Nás nejvíce nadchli boty s motivem hada, které obula herečka Michelle Rodriguez. I sportovkyně ukázaly, že mají módního ducha. Gymnastka Gabby Douglas předvedla nádherné střevíčky s růžovými kamínky, za které by se nemusela stydět kdejaká módní ikona. Perfektní doplňky zvolila i šestnáctiletá herečka Hailee Steinfeld. Její blýskavé psaníčko bylo opravdu kouzelné, stejně jako její šaty s hvězdičkami a sladěné nehty.