Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šedá je krásná: Odhalte tajemství nevýrazných tónů

16. srpna 2013 | 07:00

Také se nejlépe cítíte v barvách, jako jsou šedá, černá, bílá, nebo krémová? Jenomže občas to může být trochu nuda. Pokud nejste exhibicionistka, ale ráda se obléknete elegantně a vkusně, zkuste do své "šedi" vnést trochu šťávy! Poradíme, jak na to.

Není třeba se stydět za to, že vám prostě nesluší červená, zelená, nebo žlutá barva, Základem je, abyste to, co nosíte, nosila ráda a cítila se v to pohodlně. jedině tak vám totiž outfit bude slušet!

Pokud jste z těch, u kterých aby barvy v šatních skříních pohledal, nevadí. Našly jsme pro vás pár alternativ,  kdy sice zůstanete nohama u svých barev, ale zároveň se pokusíte celek trochu oživit. Zkuste to, vypadá to skvěle!

Šedá elegance

Šedá se snese se všemi barvami. Zkuste ji oživit třeba modrou, nebo svítivě žlutým psaníčkem!
Autor: Archiv firem
Do společnosti se šedá barva perfektně hodí. Pokud zvolíte klasické černé šaty a doplníte je šedým sáčkem, budete za opravdovou dámu. Nezapomínejte na to, že není třeba ze sebe udělat šedou myš. Decentní model oživíte výraznými doplňky. Třeba žluté psaníčko je trefou do "šedého".

Decentní bohémka

spoj
Autor: Archiv firem
Maxi sukně jsou hitem letošního léta. Štíhlým ženám sluší v kombinaci s krátkým topem. Když přidáte světlý svetřík, rázem vytvoříte elegantní celek. Nezapomeňte na šperky a pohodlné sandálky, díky kterým zvládnete být celou noc na nohou. Tady je důkaz toho, že i decentní tóny vytvářejí trendy outfit.

Kancelářská uhlazenost

spoj
Autor: Archiv firem
Do práce a na pracovní schůzky už dávno nemusíte povinně chodit v sukni či šatech. Šedé 7/8 kalhoty v kombinaci s originálním vrškem a decentním svetříkem jsou dress code jak se patří. Ženskost podtrhnete originálními šperky, které zvolíte podle vašeho vkusu nebo nálady. Nezapomeňte na velkou kabelu, která je nejen elegantní, ale i velmi praktická.

Autor: Eva Dvořáková, Andrea Zelníčková