Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poznáte celebritu, která se skrývá pod šátkem?

19. února 2011 | 06:02

Prozradíme vám, že v outfitu hodném stářím zlomené důchodkyně, zachytil fotograf v ulicích New Yorku šestačtyřicetiletou americkou rockovou zpěvačku a herečku, vdovu po Kurtu Cobainovi.

Už jistě tušíte, že jde o Courtney Love. Kontroverzní muzikantka je svojí zálibou v nekonvenčních modelech známá. Pravidelně se navíc umisťuje v desítce nejhůře oblékaných celebrit.

Módní múza nebo strašidlo?

Je těžké uvěřit tomu, že si ji jako svoji múzu vybral italský návrhář Riccardo Tisci, tvořící pro módní dům Givenchy. "Riccardo má opravdu silnou tvůrčí vizi, silnější než já, takže mám obrovskou radost, že se můžu zkusit vyrovnat předchozím múzám Givenchy," prozradila Courtney v rozhovoru pro lednové vydání časopisu Elle.

Courtney přitom v červenci loňského roku právě na protest proti nelichotivým fotografiím, které na internetu kolují, spustila svůj blog. A začala ho plnit obrázky ze soukromého alba. Zveřejňuje na něm fotografie svých outfitů i některé další ze svého života. Někdy k nim připojuje i krátké popisky a komentáře. Prostor dává i komentářům čtenářů a fanoušků.

Značkový šátek to nezachrání

Poslední fotky, které Courtney na svém blogu zveřejnila, jsou staré jen dva dny. Na předávání módních cen Elle Style Awards se objevila v bílé krajkové róbě renomovaného návrháře Helmuta Langa. V šatech, které až braly dech, by mohla jít rovnou k oltáři. Bez chybičky byl i její účes. Dokonalý make-up i skvělé doplňky křehký look korunovaly.

Už o den později však do ulic New Yorku vyrazila v " na babku" uvázaném zeleném šátku Hermés a v o několik velikostí větším kabátu barvy velbloudí srsti. Obličej skrývaly velké černé brýle. Ve shrbené postavě by slavnou hvězdu hledal asi málokdo. A to byl asi zpěvaččin záměr. I když její záliba v praktické značkové pokrývce hlavy je zřejmá. Takto oděna se totiž rozhodně na veřejnosti neobjevila poprvé. Objektiv fotoaparátu ji tak nachytal například v dubnu loňského roku nebo v srpnu v Paříži.