Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hvězdná Rachel Zoe: Šik i v osmém měsíci

24. února 2011 | 12:58

Módní guru a stylistka hollywoodských celebrit Rachel Zoe (39) dokazuje, že ani nastávající maminky nemusí na módu rezignovat.

S vášní i citem pro módu Rachel předvedla, že i viditelné bříško lze obléci stylově. Není důvod se za něj stydět. Schovávat ho za nevzhledné, pytlovité oblečení. Vždyť rodící se život je tak krásný!

Na podpatcích v trendy vestě

Stylistka, která obléká takové hvězdy, jako je Cameron Diaz, Demi Moor, Keira Knightley, Lindsay Lohan a další, je sama živoucím důkazem toho, že si hollywoodskou smetánku nezískala náhodou.

Fotograf ji v pondělí zachytil na před restaurací v Beverly Hills. Kožená černá vesta s chlupem, legíny v téže barvě, jednoduchý dlouhý průsvitný černý top, odhalující nalitá prsa a vzdouvající se bříško. Po stehna vysoké kozačky na podpatku.

Mužská pýcha odemyká ústa

Devětatřicetiletá stylistka čeká dítě se svým manželem, investičním bankéřem Rodgerem Bermanem. I když pohlaví jejich prvního nenarozeného dítěte chtěla před veřejností utajit, nepodařilo se jí to.

V lednovém interview během řeči přešla na mužský rod. To by se ještě dalo zamluvit. Pyšný manžel ale mlčet nevydržel. Musel se zkrátka pochlubit. Nadšeně prohlásil, že je to kluk, a něžně svou manželku políbil na zakulacující se bříško.

Mateřská? Ani náhodou!

Minulý měsíc Rachel v jednom z rozhovorů prozradila, že navzdory svému těhotenství pokračuje v celodenní práci. "Manžel mě požádal, abych zpomalila,' přiznala. "Ale abych byla zcela upřímná, je to téměř nemožné. Plánuji svou show, uvádím novou kolekci. A navíc jsme uprostřed sezóny, kdy se hvězdám předávají různá ocenění."

Nedávno se také svěřila, že doufá, že se dítě nenarodí předčasně, ještě před Oscary, které se budou předávat v Kodak Theater v Hollywoodu tuto neděli. "Denně si s ním povídám a říkám mu: 'Teď ještě nikam nemůžeš, až po Oskarech,'." Ty jsou pro hollywoodské stylisty největší událostí roku. A Rachel už v minulosti byla zodpovědná za oslňující vzhled oceněných celebrit Anne Hathaway a Cameron Diaz.

Autor: Lenka Chvostová, INT