Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Módní inspirace na léto: Celebrity nosí květiny ve vlasech!

12. května 2017 | 06:00

Květinové ozdoby do vlasů jsou čím dál oblíbenější. Nosí je slavné krásky i nevěsty ve svůj velký den, hodí se i na výlet s přáteli nebo na dovolenou u moře. Kytky jsou zkrátka v kurzu! Jaké budou slušet zrovna vám? 

Květinové čelenky a sponky jsou hitem už zhruba čtvrtou sezonu, letos ale snad ještě mnohem více než dříve. Bez čelenky s barevnými květy si nedokáže představit svou rozlučku se svobodou ani svatební den snad každá druhá nevěsta. Je to totiž ten nejjednodušší způsob, jak si vytvořit jednoduchý a rychlý, ale přitom maximálně efektní styling.

Noste je pořád

Květinové ozdoby do vlasů ale nemusíte nosit jen ke speciálním příležitostem. Například na dovolené se vám rozhodně budou hodit. Stačí si totiž do vlasů nastříkat solný sprej na plážové vlny nebo jen nechat vlasy uschnout po koupání v moři a pak na ně nasadit čelenku. Nebo si třeba zamotat pár pramínků a připevnit je sponkou s květinou. Víc letní vlasový look už snad ani neexistuje.



Květinový styl 70. let přitáhne pozornost každého. A pokud si netroufnete na nápadný květinový věnec, vsaďte alespoň na gumičku nebo sponku s drobnými kvítky. Nic neoživí všední účes tak jako romantické a něžné růže, kopretiny, pivoňky nebo třeba exotické květiny. A to nejlepší na tom je, že za stylovou ozdobu neutratíte příliš peněz, a když ji někde na festivalu neztratíte při divokém tanci, vydrží vám roky!

Gwen Stefani
Autor: profimedia.cz

Inspirujte se u celebrit. Víme, kde podobné ozdoby do vlasů pořídíte:

Návod na stylové plážové vlny:

Video se připravuje ...
Sexy vlasy jako od moře: Naučíme vás plážové vlny krok za krokem • VIDEO: Adam BalaŽovič