Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

I vlasy chtějí na jaře svou dávku vitamínů a výživy!

10. dubna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaro je konečně tu!První sluníčkové dny každého naladí do optimistické nálady a plné chuti do života. Hlavně už pryč s kabáty a čepicemi. S odložením tohoto oblečení se najednou objeví, co na nás zima napáchala a bylo krásně skryto.

Pár kilo navíc a ty vlasy! Po několikaměsíčním mrazivém počasí jsou vlasy zničené, vysušené, bez lesku. Stále se „krepatí“ a ne a ne držet tvar. A nyní, co s tím?

Nadbytečná kila nebo jarní únava se vyřeší detoxikační kúrou. Ale co vlasy? I ty potřebují svou jarní očistnou kúru. Zábaly a různé vlasové masky jsou dobrým pomocníkem, ale v tomto jarním období nestačí. Vlasům je potřeba dopřát také kvalitní vnitřní výživu. Vždyť vlasy jsou korunou ženské krásy.

Obzvlášť na jaře vlasy potřebují komplexní výživu. Jejich kvalita pak půjde strmě nahoru.

Autor: Clinical nutricosmetics s.r.o.

Pro vlasy je velmi důležitý prvek křemík. Jeho nedostatek má za následek křehké, třepivé vlasy, o vypadávání vlasů ani nemluvě. Křemík obsahuje například přeslička nebo proso. Pro některé z nás další komplikace. Máme tak leda čas skočit do lékárny, ne do lesa pro přesličku.

Nejdůležitějším základním kamenem vlasu je bílkovina keratin. K jeho tvorbě je potřeba aminokyselina L-cystein. Že to vypadá velmi komplikovaně? Ale není.A to jsou zmíněné pouze dvě složky nutné pro zdravé, kvalitní, pevné a neroztřepené vlasy.

U vlasů platí jednoduché pravidlo: Čím je vnitřní výživa vlasů kvalitnější, tím zdravější a krásnější budou vlasy.

Zdravá kštice je snadno na dosah.

Autor: Clinical nutricosmetics s.r.o.

Nelámejte si hlavu, kam pro proso či přesličku, jestli jíte dostatek toho či onoho. Komplexně vyvážená vnitřní výživa vlasů CLINICAL HAIR CARE vám může pomoci. Základním kamenem tohoto doplňku stravy je KERATIN RENEWAL SYSTEM™. Obsahuje komplex širokého spektra vitamínů, minerálů, rostlinných extraktů a složky nutné pro tvorbu keratinu.

Jedna tobolka denně přispěje k udržení přirozeného stavu zdravých vlasů.

Více informací získáte na www.clinical.cz.