Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Bezoplachový krém pro hebké vlasy

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Bezoplachový krém pro hebké vlasy
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
17. dubna 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? Ve videu uvidíte kromě krému na vlasy i CC krém, lesk na rty, hydratační masku a pečující olej na tělo. Jak dopadly po prvním vyzkoušení?

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Bezoplachový krém pro hebké vlasy • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

První jsem zkoušela hydratační a vyživující pleťovou masku od Dermacolu. Použití je jednoduché: navlhčený ubrousek s otvory pro oči, nos a ústa položíte na vyčištěnou pleť a deset minut si budete užívat péči. Hodí se pro všechny typy pleti, obsahuje výtažky z medu a nádherně voní. Pleť jsem měla po deseti minutách působení krásně jemnou. Stojí 69 korun.

Hydratační tónovaný pleťový CC krém Korres mě okouzlil nádhernou vůní. Obsahuje totiž výtažky z divoké růže. Zkoušela jsem odstín Light a hodí se pro všechny typy pleti. Díky obsaženým látkám má na pleť zklidňující účinky a kryje středně. Koupíte ho na VEMZU.cz za 799 korun.


Lesk na rty Rimmel  Oh My Gloss mě nadchl. Obsahuje totiž kokosový olej, který rty vyživuje, a vůbec nelepí. Zkoušela jsem odstín 100 Smart Pink. Stojí 129 korun.

Zkoušela jsem také novinku v bezoplachové péči o vlasy: denní intenzivní krém od L´Oréal Paris Elseve. Můžete ho používat třemi způsoby: na mokré vlasy jako vyživující masku, kterou opláchnete, nebo do vlhkých vlasů před fénováním (chrání vlasy před teplem) nebo do suchých vlasů do konečků pro finální úpravu, aby byly hebké. Je určený pro barvené a melírované vlasy, stojí 149,90 koruny. 

Pečující a regenerační tělový olej Manufaktura se sedmikráskou, Q10 a přírodními oleji je univerzálním zkrášlujícím pomocníkem. Můžete si s ním mazat pokožku, funguje i jako prevence proti striím nebo ho můžete vetřít do suchých konečků vlasů. Stojí 249 korun.

Na další testování kosmetických novinek se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se můžete podívat ZDE!

Autor: luh