Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vyzkoušeno: Trápí vás suché vlasy? Vyrobte si doma avokádovou masku!

Vyzkoušejte na suché vlasy domácí masku ze dvou ingrediencí!
20. dubna 2017 | 06:00

Chcete tip na čistě přírodní masku na vlasy, která pomůže suchým vlasům? Vyzkoušela jsem si doma masku z avokáda a žloutků. Jak to dopadlo? Výsledek uvidíte ve videu!

Na internetu najdete spoustu tipů na masky na vlasy, které si vyrobíte z několika ingrediencí v pohodlí domova. Já se rozhodla zkusit tu z avokáda a dvou žloutků. Hodí se totiž pro suché vlasy, se kterými bojuji od té doby, co jsem se rozhodla být blondýnou.

Podívejte se na celý postup i výsledek ve videu:

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno: Trápí vás suché vlasy? Vyrobte si doma avokádovou masku! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Postup snad už nemůže být jednodušší: rozmačkejte nebo rozšlehejte půlku avokáda, našlehejte si dva žloutky a obě dvě ingredience smíchejte dohromady. Tip: počkejte si, až bude avokádo opravdu zralé.

Poté už stačí nanášet na vlasy. Směsi jsem nakonec neměla dost na to, abych ji nanesla na celé vlasy, nanesla jsem ji tedy pouze do délek a konečků. Vlasy smotejte do drdolu, přetáhněte si přes hlavu pytlík a nechte působit 15 až 20 minut. Poté masku smyjte a umyjte si hlavu tak, jak jste zvyklá.

Po umytí jsem sice nezaznamenala výraznější proměnu vlasů, ale byly méně rozlítané a také byly lesklejší. Osobně jsem k takovýmto "vychytávkám" skeptická a je pro mě asi pohodlnější si nějakou masku na vlasy koupit, ale ve výsledku mě celý proces bavil. Doporučuji vyzkoušet!

Autor: luh