Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Halloweenské líčení, ze kterého mrazí: Mladá žena se umí proměnit v ty nejděsivější postavy

23. října 2022 | 06:00

Blíží se Halloween, a pokud hledáte inspiraci pro masku, na kterou vaši přátelé letos jen tak nezapomenou (a možná ani vy sami), inspirujte se u make-up artistky Anahy Nunez. Její děsivé proměny vám totiž nedají spát. 

Anahy Nunez pochází z Las Cruces v Novém Mexiku. Vedle toho, že se spolu s manželem živí jako tatérka, zároveň si přivydělává jako vizážistka. Často tak líčí pro různá filmová natáčení nebo společenské události. "Na líčení mě nejvíc baví skutečnost, jak se do něj můžu ponořit, a vytvořit tak něco dechberoucího," říká. 

A opravdu. Při pohledu na její halloweenské líčení se vám opravdu zatají dech. Máte totiž pocit, že jste se tváří v tvář postavili postavě, která vám nahání hrůzu a kvůli které jste možná prožili pár bezesných nocí. "Mezi mé oblíbené líčení rozhodně patří to hororové. Baví mě tvořit cokoliv s krví, ráda dělám rány a jizvy," dodává Anahy.

Takový výrazný make-up si žádá důkladné odlíčení! Jak na něj? 

Při pohledu na její halloweenský make-up vám je ihned jasné, že se jedná o práci profíka, a že pokud nemáte v líčení praxi, nejspíš si takovou věrohodnou kopii sama nevytvoříte. Možná máte ale v okolí někoho, kdo vám takovou parádu na halloweenský večírek vytvoří. Inspirujte se líčením Anahy a pojměte letošní Halloween opravdu hororově.

Chystáte se na halloweenskou party? Dekorativní kosmetiku pro děsivé líčení vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na její práci se podívejte ve fotogalerii:

 

Autor: Aneta Valešová