Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejbizarnější dětské kostýmy na Halloween: To musíte vidět!

30. října 2022 | 15:00

Zítra nás čeká Halloween. A pokud už máte vyřezanou dýni i napečené děsivé dezerty, je nejvyšší čas nechat se inspirovat nejlepšími dětskými kostýmy. Buďte si jistí, že v každém z naší fotogalerie bude vaše dítko za hvězdu jakékoliv haloweenské párty.

Princezny, piráti a nejrůznější zvířátka jsou sice jako kostýmy pořád populární, ale příliš originální s nimi nebudete. Vybrali jsme pro vás proto kostýmy na Halloween z trochu jiného soudku! Najdete je v naší fotogalerii.

Filmové postavy

Pokud chcete být skutečně středobodem zájmu, vzpomeňte si na nějakou výraznou postavu stříbrného plátna, kterou všichni znají a kterou je snadné napodobit. Čím víc bude kostým na malém dítěti působit absurdně, tím líp!

Tímto pravidlem se řídili také rodiče malého Hannibala Lectra z Mlčení jehňátek, Alexe z Mechanického pomeranče, nebo Jokera z Batmana.

NÁŠ TIP: Vypravte se na některou z halloweenských akcí. Tady je přehled, co se dá v České republice v roce 2023 podniknout.


Halloweenské kostýmy děsivé i roztomilé

Další cestou, po které se můžete vydat na honbě za dokonalým kostýmem je vsadit na klasické téma Halloweenu - strach. Inspirací vám může být třeba malé zombie batole, nebo bezhlavý muž, nesoucí si svoji hlavu v nádobě před sebou.

Vtipné a současně roztomilé je převléci dítko za takovou kapacitu, jako je Anna Wintour - šéfredaktorka amerického modního časopisu Vogue, která se stala předlohou pro postavu šéfredaktorky Mirandy ve filmu Ďábel nosi Pradu.

Zářící panáček: Jednoduchý a efektní

Skvělý nápad na kostým měl i jeden americký tatínek. Svoji dvouletou dcerku oblékl do černé mikiny s kapucí a černých kalhot a našil na toto oblečení diody, do tvaru klasického panáčka. Jednoduchá a přitom efektní maska slaví bombastický úspěch. a není se čemu divit, malý pobíhající panáček totiž vypadá neuvěřitelně roztomile. Přesvědčte se sami.

Autor: brig, inf