Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zapomeňte na červenou klasiku. Tohle je nejvíc trendy manikúra letošních Vánoc

15. prosince 2023 | 06:00

Červené nehty patří mezi nesmrtelné stálice, se kterými vždycky zaválíte. Pokud ale chcete dát svým nehtům letos na Vánoce nový kabátek, a jít tak s nejnovějšími trendy, dejte šanci chromované manikúře. Budete díky ní nepřehlédnutelná.

K Vánocům neodmyslitelně patří veselá manikúra v podobě sněhových vloček, Santa Clause a jeho sobích pomocníků, nechybí ani motivy dárků či vánočních stromečků. Tohle zdobení však není pro každého, a pokud si přejete něco decentnějšího, ale přitom slavnostního, chrome nails budou pro vás to pravé.

VIDEO: Vánoční manikúra: Jaké jsou aktuální trendy zdobení nehtů?

Video se připravuje ...
Vánoční manikúra: Jaké jsou aktuální trendy zdobení nehtů? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Lesklé nehty s jemným třpytem a perleťovým povrchem jsou originální a nepřehlédnutelné a velkou výhodou je, že se dají zkombinovat s jakýmkoliv odstínem i zdobením. Navíc vypadají dobře na krátkých i delších nehtech. Krásně se dají propojit také s francouzskou manikúrou, která je také velmi trendy, a to jak ve své klasické, tak i ve své mikro verzi.

Trendy chrom vykouzlíte i doma

Chromového efektu docílíte hned několika způsoby. Můžete vsadit na klasiku a pořídit si lak na nehty s chromovým efektem. Druhou variantou je zdobicí fólie, která se na nehty jednoduše obtiskne. Vyzkoušet můžete také nalepovací nehty nebo speciální pigmentový prášek, který se pomocí aplikátoru nanese na nehet a následným přejížděním se do něj zaleští. Pokud ani s jednou metodou nemáte zkušenosti a postrádáte potřebnou zručnost, navštivte salon, kde vám chromované nehty vykouzlí dle vašich představ. Inspiraci najdete ve fotogalerii.

Vytvořte si manikúru podle svých představ! Velké množství přípravků na nehty najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová