Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dokonalá zimní manikúra? Tohle jsou největší nehtové trendy, které musíte vyzkoušet

  • Zimní nehty
    8. prosince 2023 | 06:00

    S každou sezonou se mění trendy nejen v módě, ale také v kosmetice. Přemýšlíte, jak ozdobit své nehty, abyste byla in a nepřehlédnutelná? Tohle jsou největší trendy v manikúře pro letošní zimu.

    Blíží se nejen Štědrý den, ale začíná také období vánočních večírků. A kdy jindy se blýsknout než právě nyní? Vyhrát si můžete jak s make-upem, tak se svou manikúrou. Jaké nehty jsou teď trendy?

    VIDEO: Vánoční manikúra: Jaké jsou aktuální trendy zdobení nehtů?

    Video se připravuje ...
    Vánoční manikúra: Jaké jsou aktuální trendy zdobení nehtů? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Blýskněte se

    K Vánocům neodmyslitelně patří třpytky, a to nejen na vánočním stromečku, ale i v líčení. Zářivý make-up proto doplňte i stejně třpytivou manikúrou. Zapomeňte však na velké kýčovité třpytky, dejte přednost těm jemným, které ozvláštní každý odstín a přitáhnou pohledy. Můžete jimi ozdobit všechny nehty, ale klidně jen třeba dva. Velkou výhodou je, že třpytky drží jako přikované, a často tak prodlouží životnost laku. 

  • Červená klasika

    Stejně jako červená rtěnka, tak i červený lak na nehty patří mezi trendy, které nikdy nevyjdou z módy. Tento odstín vyzařuje svůdnost, smyslnost i eleganci a hodí se naprosto ke všemu. Červené nehty se vyjímají na večírcích i při zvláštních příležitostech a jsou nepřehlédnutelné. Pokud je pro vás zářivá červená příliš, vyzkoušet můžete její tlumenější tmavě rudou variantu. Červený odstín vypadá krásně jak na krátkých, tak dlouhých nehtech, skvěle se dá kombinovat například s bílou, černou nebo zlatou.

  • Trendy chrom

    Co si pod tímto trendem představit? Lesklé nehty s jemným třpytem a perleťovým povrchem. Jsou slavnostní, nepřehlédnutelné a originální a rozhodně s nimi uděláte velkou parádu. Výhodou je, že se chromovaný povrch dá zkombinovat s jakýmkoliv odstínem a zdobením nehtů a skvěle se dá propojit také s francouzskou manikúrou. 

  • Lesní zelená

    Hitem podzimu byl odstín zelené, který připomíná les. Tato barva bude velmi trendy také během zimy. Krásně půjde spojit například s černou, hnědou nebo zlatou. Pokud navíc zelenou lesní doplníte třpytkami, dostane vaše manikúra slavnostní nádech.

  • Šťastné a veselé

    Co by to bylo za zimní období bez vánoční manikúry? I letos se můžete vyřádit a své nehty můžete ozdobit veselými sobíky, hvězdičkami, vločkami. Fantazii se meze nekladou, a čím veselejší nehty budou, tím lépe. Pokud jste ale milovnice minimalismu a přehnaně veselé motivy vám nic neříkají, zvolte jednobarevný lak, který ozdobíte například tenkou zlatou linkou nebo jedním kamínkem.

    Přípravky na nehty za skvělé ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.