Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nestárnoucí Jennifer Aniston: Známe její recept na krásu!

  • Jennifer Aniston
    19. dubna 2023 | 06:00

    Za její nestárnoucí krásou ale nehledejte žádné estetické zákroky. Její triky v péči o pokožku jsou jednoduché a není jich moc. Jak se oblíbená herečka stará o svou pleť, že vypadá stále skvěle a mladistvě? Tohle jsou její tajné beauty tipy!

     

    Ve svých čtyřiapadesáti letech vypadá Jennifer Aniston naprosto skvěle a každý by rád znal její kosmetickou rutinu, díky které vypadá hned o několik let mladší. Naštěstí není žádná tajnůstkářka a své kroky v péči o pleť ráda veřejně sdílí. Inspirujte se!

  • Jednoduchá péče

    Jennifer je jako hollywoodská star opravdu vytížená a na zdlouhavou skincare zkrátka nemá čas. V její koupelně tak rozhodně nenajdete přeplněné poličky, v péči o pleť sází na obyčejnou vodu a mýdlo. "Po probuzení si obličej umyju mýdlem, následně nanesu hydratační krém s SPF. Je to snadné a rychlé. Nerada se něčím zdržuji, věci pro mě musí být co nejjednodušší," uvedla. Pokud se jí na tváři objeví pupínek, rozhodně ho nevymačkává. Nanese na něj raději čisticí gel nebo masku, nechá působit a následně umyje. Takhle to opakuje třikrát. Pupínek zmizí a pleť nebude nijak podrážděná.

    VIDEO: Zázračný vývar: Proč je superpotravinou a pomáhá i ke kráse?

    Video se připravuje ...
    Zázračný vývar: Proč je superpotravinou a pomáhá i ke kráse? • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Má své oblíbence

    Hvězda seriálu Přátelé prozradila, že skoro vůbec nestřídá kosmetické produkty a drží se svých oblíbenců, kteří doopravdy fungují. Už několik let používá jeden druh hydratačního krému a neměnila by. "Jeden mám v autě a další balení ve všech koupelnách v domě. Když najdete kosmetiku, která vám sedí na sto procent, není důvod ji měnit," dodala.

  • Kyslíkem k dokonalé pleti

    Jako každá žena, tak i Jennifer miluje kosmetická ošetření a nejrůznější procedury. Mezi její oblíbené patří například kyslíkové ošetření pleti a procedura s názvem microcurrent terapie, při níž se pomocí elektřinou nabitých podložek stimulují obličejové svaly. Ty se po proceduře krásně vypnou, a dochází tak ke zjemnění pokožky.

  • Hydratace

    Jennifer Aniston si bedlivě hlídá pitný režim, protože moc dobře ví, že nemůže sázet pouze na hydratační pleťové krémy. Pokud chcete mít šťavnatou a napnutou pokožku, je potřeba pleť hydratovat také zevnitř. "Nejlepší tip na krásu je rozhodně spánek a voda. Neustále se zlobím na svou kamarádku Courteney Cox, která mi často říká, že během dne nevypila ani jednu skleničku vody. Voda znamená všechno. Jak pro krásu, tak pro zdraví."

  • Na cestách

    Pokud je Jennifer na cestách, nikdy se nelíčí. V kabelce má vždycky své kosmetické oblíbence – termální vodu ve spreji, hydratační krém a pleťovou masku. Dále u ní najdete ještě lesk na rty a korektor. Díky tomu dokáže během chvilky svou pleť oživit a rozzářit.

  • Ledová voda pro svěží pleť

    Horká voda není pro pleť vůbec vhodná. Může ji totiž podráždit a pokožka pak bývá mnohem citlivější. Příliš teplá voda navíc omývá hydrolipidický film, který funguje jako ochranná bariéra. Zkuste to jako Jennifer a raději svůj obličej myjte tou ledovou. "Každé ráno si vezmu nádobu s ledovou vodou a alespoň pětadvacetkrát svůj obličej opláchnu. Zkuste to a uvidíte, že takhle svěží pleť jste ještě nikdy neměla," uvedla.

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  trendy, krása, beauty, inspirace, jennifer aniston
Diskuse ke článku
.