Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Beauty test: Hebké nohy po dlouhé týdny a vlasy jako víla!

  • 25. srpna 2021 | 06:00

    V dnešním testování jsme se zaměřily s děvčaty v redakci na všechny pomocníky, kteří nám dopomáhají k úžasnějšímu vzhledu. Najdete tu tedy kulmy, vysoušeče i depilátory. Tyhle přístroje jsou prostě super!

    Pokud nechcete věčně ztrácet čas holením, pořiďte si depilátor. Už to nejsou přístroje jako dřív, vše je hebčí, lepší a déle to vydrží! Také vlasy si nemusíte ničit, pokud použijete ty správné pomocníky!

     

  • Vysoušeč vlasů BaByliss D773DE, 1899 Kč

    Známka jako ve škole: 1

    Já a technologie, to je něco! Ale vývoj nezastavíš, a protože fén, který jsem doposud užívala, je absolutně předpotopní záležitostí, bylo na čase poohlédnout se po něčem modernějším. Vysoušeč vlasů od BaByliss má totiž plasma systém, který kombinuje pozitivní a negativní ionty, zatímco si fénujete vlasy, a tím zabraňuje jejich vysoušení a krepatění. Modré světýlko a chladný vzduch, který jde ze spodní části fénu, tak to vypadá v realitě a opravdu jsou po vysušení vlasy jemnější než po použití starého fénu! Má dva nástavce, jeden difuzér na pořádné kadeře a druhý na koncentrovaný proud vzduchu. Má super tvar, dobře se drží a vypadá dobře. Na cesty je trochu velký, ale to už bych od jednoho produktu chtěla moc!

    Video se připravuje ...
    Nebojte se barev po čtyřicítce! Expertka prozradila, která vás omladí!

  • Braun Silk-épil 9 Flex 9300 Beauty Set Wet&Dry, 6200 Kč

    Známka jako ve škole: 1

    Epilátor jsem zkoušela před mnoha lety a neučaroval mi. Bylo to zdlouhavé a nepohodlné. Vůbec se to nedá srovnat s tím, co jsem si na první dobrou absolutně zamilovala. Manipulace s epilátorem je nyní jednoduchá, hlavice je totiž absolutně flexibilní, navíc má světýlko, které odhalí každý neposedný chloupek, a čtyřicet pinzet, které se postarají o hladkou pokožku, jež vydrží hladká několik týdnů! Nejlepší věc na světě, jak je možné, že jsem tak dlouho čekala? Ušetří tolik času s věčným holením! Navíc je epilátor možné používat i ve sprše. Má hned osm nástavců navíc k depilátoru. Nejlepší je masážní hlavice, kterou příjemně promasírujete pokožku tak, že je poté jemnější a hladší. Také má například revitalizační kartáček na pleť v obličeji, a to je také super. Speciální nástavec na depilaci obličeje využívám také! Vše je v příjemné taštičce, takže to neztratíte! Pokud stále váháte, jestli si depilátor pořídit, říkám: Jděte do toho, je to můj objev roku!

    Video se připravuje ...
    Souboj velikostí S vs. XL: Kalhoty, které sednou i boubelkám • VIDEO: Videohub

  • Horkovzdušná kulma BaByliss AS773E Advanced Plasma Technology, 1899 Kč

    Známka jako ve škole: 1

    Tato kulma je perfektní nejen pro slabé, ale i husté vlasy. Těm jemnějším přidá hezky objem, a naopak u zdravých a těžkých kadeří sjednotí tvar. Díky velkému kartáči, který je elektrický, si dokážete vykouzlit účes á la 70. léta, kdy se konečky vlasů sfoukávaly dovnitř nebo ven. A nemusíte se bát, že by se vám vlasy kvůli trošku většímu kartáči zachumlaly, právě naopak. Naštěstí si můžete na kulmě nastavit i teplotu vzduchu, proto pokud zrovna neholdujete horkému vzduchu, ale máte ráda příjemný teplejší, je tento přístroj přímo po vás! Co se týče čištění kartáče od vlasů, jde to velice snadno. Štětinky jsou jemné a moc hezky se s nimi pracuje. Tohoto beauty pomocníka určitě doporučuji, vaše vlasy po použití kulmy budou uhlazenější, budou mít lepší tvar a celkově díky jednoduchému fénování se vám už nikdy nebude chtít tento krok vynechat.

  • Dámský epilátor Panasonic ES-EL9A, 2999 Kč

    Známka jako ve škole: 1

    Epilátor jsem nikdy předtím nezkoušela, většinou jsem si vystačila s klasickou žiletkou. Byla jsem tedy opravdu zvědavá, co tenhle sympatický strojek dokáže. Balení obsahuje hned několik hlavic – od té klasické na vytrhávání chloupků přes nástavec na odstranění suché kůže na patách až po masážní kartáček. Jelikož jsem v tomto směru nováček, bylo pro mě epilování zpočátku trošku bolestivé. Rychle jsem si ale zvykla, obzvlášť na nohou už nyní nic necítím. Podpaží bylo už trošku horší, ale i na to se dá zvyknout. Epilátor můžete používat i ve sprše a můžete nanést na hlavici třeba holicí gel či pěnu a díky tomu bude odstraňování chloupků zase o něco příjemnější. Vybírat můžete ze tří rychlostí a epilátor můžete použít také nasucho. Po nabití vydrží epilátor v provozu cca půl hodinky. V balení najdete ještě praktický ochranný pytlíček a čisticí kartáček. Navíc je to opravdový krasavec, který bude ve vaší koupelně vypadat skvěle!

     

  • Fén na vlasy Scalp Care Ultimate Experience, Rowenta, 3999 Kč

    Známka jako ve škole: 1

    Tohle byla láska na první pohled i první použití! Vedle toho, že vaše vlasy tento fén dokonale vysuší, díky měkkým pohyblivým výstupkům a jemným vibracím si ještě navíc užijete příjemnou masáž hlavy, a zlepšíte tak prokrvení své pokožky. Balení obsahuje dva nástavce, já používám ale pouze difuzér. Mám vlnité vlasy a díky němu vypadají lépe než kdykoliv předtím! Fén vlasy nijak necuchá, naopak je rychle, účinně, ale přitom šetrně vysuší. Fénům jsem se většinou vyhýbala, protože jsem měla vlasy pak akorát krepaté, v tomto případě se ale nic takového nestalo. Součástí je totiž také ionizátor, který snižuje krepatění vlasů a zanechává je krásně hladké a lesklé. Za mě absolutní špička!

     

  • Automatická loknovací kulma BaByliss Curl Secret 2, 2490 Kč

    Známka jako ve škole: 1

    Pokud si vzpomínáte stejně jako já na klasickou kulmu, která žhnula jako blázen, takže jste si pokaždé spálila prsty nebo ucho a práce s ní byla na celé odpoledne, když jste měla delší vlasy, tak jste určitě zvědavá, jak se pracuje s touhle její moderní verzí. A musím říct, že je to absolutně neporovnatelné! Automatická loknovací kulma totiž udělá tu hlavní práci za vás – nemusíte kolem ničeho obtáčet vlasy, stačí jen ve správném úhlu přiložit k hlavě hlavici kulmy, vložit pramínek vlasů a kulma si ho sama bleskově navine dovnitř, prohřeje vlasy a vy pak už jen uvolníte „kleště“ hlavice. Vypadne vám naprosto dokonalá lokna. Žádné žhavé železo u hlavy, žádné „přismažené“ kadeře. Chce to jen trochu cviku na začátku při vkládání pramenů, ale to si osvojíte během chvíle, stejně jako se to podařilo mně. Kulma má dvě hlavice, jednu na lokny volnější, druhou na „pevně utažené“, tedy hustší. Sama si zvolíte, jaký look chcete. Stejně tak si můžete ze dvou možností zvolit i teplotu a délku nahřívání, a můžete tak ubrat, nebo přidat na intenzitě práce kulmy. Nejspíš vás bude také zajímat, jakou mají lokny výdrž. Na to bohužel neexistuje univerzální odpověď. Stejně jako u jakéhokoli jiného stylingu záleží na kvalitě vašich vlasů. Já je mám husté, ale velmi jemné, takže se opravdu snadno upravují a lokny drží celý den, nepřežijí až noc a spánek. Pokud máte vlasy silnější a těžké, pravděpodobně musíte počítat s kratší životností kadeří.

    Praktické pomocníky pro krásné tělo i vlasy pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Diskuse ke článku
.