Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušely jsme oblíbenou řasenku Meghan Markle za 199 korun! Jak obstála v našem testu?

  • Meghan Markle
    23. června 2021 | 06:00

    Ačkoliv už není Meghan Markle členkou královské rodiny kvůli tomu, že se se svým chotěm, princem Harrym, rozhodli žít po svém, je stále inspirací pro mnoho z nás, a jakmile se někde objeví, bezprostředně upoutá svým vzhledem. Jaké je ale tajemství jejího dokonale upraveného obličeje? Pronikavý pohled šelmy, za kterým stojí řasenka chválená všemi. A možná vás překvapí, že právě Meghaninou favoritkou se stala zcela obyčejná řasenka z drogerie, kterou seženete doslova za pár set korun! O které je tu řeč?

    Chvilka napětí... A máme tu vítězku! Maybelline Lash Sensational! I když mezi Meghaniny oblíbenkyně se zařadila černá řasenka Diorshow od značky Dior, také tato zabodovala!

    Její bývalá vizážistka Lydia Sellers prozradila pro magazín Hello tohle tajemství krásy vévodkyně ze Sussexu a dodala, jakou s ní má osobní zkušenost: „Meghan mi ukázala řasenku z drogerie Maybelline Lash Sensational Luscious. Jenom díky ní ji teď mám neustále ve své make-up taštičce. Protože opravdu nadzvedne řasy a vylepší celkově jejich vzhled. Je skvělá na objem i prodloužení a složení je super hydratační. Líbí se mi nanášení a také to, že je cenově dostupná pro všechny.

    A proto jsem si ji šla z čiré zvědavosti okamžitě koupit do drogerie. A při tom jsem zlanařila i další kolegyně, abychom vyzkoušely, zda je opravdu tak chvályhodná. Tak schválně, obstála v našem testu, nebo naopak propadla?

  • Žaneta Podlahová, redaktorka ženského magazínu bleskproženy.cz

    Za 200 korun hodně muziky! Řasenka splnila veškeré mé požadavky, o kterých si myslím, že je má každá druhá žena – nebo první? Nedělá, jak já s oblibou říkám, pavoučí nohy – řasy slepené, hrudkovité a velmi nevzhledné – místo toho vytvoří nádherné husté a dlouhé řasy. Jen je třeba dát pozor při jejím nanášení. Když je řasenka čerstvá, vrstvu černé barvy z kartáčku jemně setřete, právě aby nedocházelo ke slepení řas vzhledem k obalenému kartáčku. Pokud bych měla známkovat jako ve škole, dala bych jedničku 2x podtrženou! Za co že si vysloužila ta podtržení? Za to, že ji nemám rozmazanou pod očima. Nedám totiž dopustit na pleťové oleje, jež ovšem zapříčiňují rozmazání očního okolí. A po použití této řasenky Maybelline nebylo po černých nevzhledných pandích očích ani památky.

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

  • Božena Vařilová, koordinátorka sdíleného obsahu ženských titulů

    Zrovna nedávno jsem sháněla novou řasenku. V drogerii jsem otevřela snad všechny testery z regálu, abych se podívala na jejich kartáčky, a tato řasenka mě nijak neoslovila. Zahnutý gumový štěteček, různě dlouhé štětinky a málo černé barvy. Zkrátka mi přišla celá divná, špatně tvarovaná, a navíc suchá. O to větší bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že je to nejoblíbenější řasenka právě Meghan. Moc jsem na ni nesázela během testování, ale překvapila podruhé! Je to nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla. Řasy neslepí, krásně pročesává a můžete postupně nanášet vrstvy, dokud nebudete s výsledným objemem a prodloužením dostatečně spokojená. Vážně mám po ní řasy jako mrkací panenka, ale bez nevzhledných hrudek. Na spodní řasy, které se mi často obtiskávají, jsem si dala řasenky méně a bohatě stačilo. Nutno říct, že mám řasy tmavé, lehce natočené a tak normálně dlouhé. Zkrátka normální řasy, ani nijak zvlášť úžasné, ale ani špatné. Každopádně jinou řasenku už nechci.

  • Tereza Rybková, on-line editorka magazínu recepty.cz

    Řasenka se díky kartáčku dobře nanáší, skvěle kryje a barví řasy až do konečků. Řasy po ní nezůstávají slepené a opravdu si připadáte jako mrkací panenka. Jediné, co bych vytkla, je můj pocit tvrdých a neflexibilních řas.

    Video se připravuje ...
    Vyzkoušeno: Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou mi pomohlo ke krásnějšímu úsměvu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Anna Netušilová, koordinátorka ženských webů

    Při výběru řasenky pro mě hraje největší roli to, aby mě z ní nepálily oči. Jsem alergik, kterému slzí oči od března do srpna, a nepomáhá tomu ani fakt, že půlku dne zírám do počítače nebo mobilu. Před dvěma týdny jsem si pořídila novou řasenku, od které jsem neočekávala ani tak pohled kočičí, spíše to, že nebudu mít k večeru oči jako angorák. A povedlo se. S řasenkou Maybelline Lash Sensational mě oči nepálí, nejsou zarudlé a nemám tendenci si je mnout nebo si do nich sahat. Takže jsem s ní spokojená. Jediné minus bych řasence dala za to, že se mi obtiskává na víčka. Hlavně tedy ve chvíli, kdy mám roušku.

  • Kristýna Juřicová, video editorka a správce Facebooku Blesku pro ženy

    Řasenka Maybelline vám udělá nádherné řasy, i když jimi přirozeně zrovna neoplýváte. Výrazný pohled zaručí, že si vás bude každý pamatovat. Kartáček řasy hezky natočí, aniž by bylo potřeba se malovat hodiny. Je lepší, když si černý gel lehce otřete, aby byl kartáček připravený na řasy aplikovat takové množství gelu, jaké je potřeba. Za sebe rozhodně doporučuji!

    Video se připravuje ...
    Redaktorka vyzkoušela neinvazivní omlazovací metodu. Podívejte se na výsledk • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

    Náš tip: V aktuálním čísle magazínu Blesk pro ženy najdete super recepty na vlasové masky ze spíže! Tipy na to, jak zachránit vlasy s pomocí surovin z domácích zdrojů, se vám určitě budou hodit. Nový Blesk pro ženy seženete v novinových stáncích nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

     

     

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  krása, řasenka, makeup, testování, test
Diskuse ke článku
.