Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zahalte se do vůní podzimu: Které parfémy vám zpříjemní sychravé dny?

  • Zahalte se do vůní podzimu: Které novinky vám zpříjemní sychravé dny?
    5. října 2023 | 06:00

    V létě dáváme přednost lehkým květinovým či ovocným vůním, na podzim zase saháme po těch těžších a kořeněných. Našli jsme pro vás hned několik parfémů, díky kterým bude chladný podzim zase o něco snesitelnější. 

    Na podzim si vybíráme těžší a intenzivnější vůně, které nás zahalí do příjemného tepla. Představujeme vám několik novinek, ale také stálic, které by vám letos rozhodně neměly uniknout. Jejich vůně vám totiž nedá spát!

  • Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, 3250 Kč (35 ml)

    Intenzivní vůně, která nikoho nenechá chladným. Přesně tak se dá popsat Baccarat Rouge 540. Pokud toužíte po opravdu originálním a nevšedním parfému, našli jste ho. Složení vůně se skládá z šafránu, cedrového dřeva, jasmínu a šedé ambry. Vůně je naprosto nepopsatelná, tu musíte prostě zažít. Jedno je ale jisté. Během sychravých podzimních dní vás zahalí do příjemného tepla, ze kterého už nebudete chtít vystoupit.

    VIDEO: Zázračný vývar: Proč je superpotravinou a pomáhá i ke kráse?

    Video se připravuje ...
    Zázračný vývar: Proč je superpotravinou a pomáhá i ke kráse? • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Toaletní voda REPLICA Under the stars, Maison Margiela, 1536 Kč (30 ml), koupíte na www.notino.cz

    Pokud toužíte po něčem nevšedním, toaletní voda REPLICA Under the stars bude skvělou volbou. Vůně je natolik zvláštní, že vám nedá spát a budete se k ní chtít neustále vracet. Ve složení najdete tóny černého pepře v doporovodu esence skořicových listů, esenci cypriolu a cedrového dřeva. Trochu tajemna dokreslí kouřové tóny oudu v kombinaci s ambrovým nádechem labdana a živočišným koženým akordem.

  • Parfém pro ženy J'adore L'Or, Dior, 4000 Kč (50 ml), koupíte na www.notino.cz

    Nastal ten pravý čas zahalit se do zlata. J´adore l´Or je vůně, ve které Francis Kurkdjian, hlavní parfumér značky Dior, odhaluje krásu květinového buketu J´adore. Tóny pomerančového květu, jasmínu velkokvětého a absolue z růže stolisté rozkvétají půvabem a smyslností. S touto vůní proplujete podzimem s lehkostí.

  • Yves Saint Laurent Libre Intense, 2339 Kč (50 ml)

    Intenzivnější verze Yves Saint Laurent Libre Intense je pro podzim přímo stovřená. Na úvod si vás podmaní citrusové tóny bergamotu a mandarinky, které doplňuje francouzská levandule. Následně vás dostane intenzivní kombinace pomerančového květu s jasmínem doplněná o tóny orchideje. Závěrem vás zahřeje vůně vanilky, vetiveru a pravé ambry. Ideální vůně pro nespoutanou a svobodnou ženu.

  • Parfémovaná voda pro ženy Sì Intense, Armani, 1754 Kč (50 ml), koupíte na www.notino.cz

    Jak samotný název napovídá, parfémovaná voda pro ženy Armani Sì Intense vám přinese skutečně intenzivní zážitek. Nejprve vaše smysly okouzlí lahodný černý rybíz, poté se rozvoní turecká růže a davana. Základ vůně, který vydrží na kůži nejdéle, se nese ve znamení pačuli a pryskyřice. Sám Giorgio Armani tuto vůni popsal jako poctu moderní ženskosti, neodolatelnou kombinaci půvabu, síly a nezávislého ducha. 

     

  • Bottega Veneta, 2145 Kč (75 ml)

    Tato luxusní parfémovaná voda je inspirovaná benátským venkovem. Vzhled flakonu první vůně z dílny Bottega Veneta vychází z tvaru tradiční benátské karafy. Na začátek vás okouzlí kombinace bergamotu a štiplavého růžového pepře. Dále ve složení najdete jasmín, který je doprovázen kůží, mechem a pačuli. Tuto kombinaci pak doplňují tóny lišejníku a exotické pačuli. Bottega Veneta je vůně pro moderní a elegantní ženu, která ví, co chce.

    Ideální podzimní vůni za nejlepší cenu najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.