Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Červnové kosmetické novinky: Tyhle vám zpříjemní léto!

  • Červnové kosmetické novinky: Tyhle vám zpříjemní léto!
    13. června 2020 | 06:00

    Léto je tady a s ním i další kosmetické novinky, které se pro vás během horkých dní stanou nezbytností! Co nás v redakci zaujalo tentokrát a o čem si myslíme, že by to nemělo chybět ani ve vaší kosmetické výbavě? Své letní favority si z našeho seznamu rozhodně vyberete!

    Suchý olej na opalování, hyaluronová hydratační mlha, hydratační emulze pro matný a prozářený vzhled nebo rtěnka, která mění barvu podle pH vaší pokožky? Taky máte pocit, že všechny tyto novinky na léto nutně potřebujete? 

  • Neviditelný gelový krém na opalování Nivea, 360 Kč (175 ml)

    Léto znamená teplé krásné počasí a hlavně slunce a s ním spojenou snědou opálenou pokožku, kterou ale musíte za každou cenu chránit. Během letních měsíců vám při pobytu na sluníčku hrozí nepříjemné popálení, pokožka je pak bolestivá a citlivá. Kvalitní opalovací přípravky jsou tak nutností! Nový gelový krém Protect & Dry Touch od Nivey s ochranným faktorem 30 má lehké složení, které se snadno roztírá, nezanechává mastný film a během chvilky se vstřebá. Chrání kůži před UVA i UVB zářením, má voděodolné složení a pokožka je po něm krásně hebká. Tenhle gelový krém na léto rozhodně potřebujete!

    Neviditelný gelový krém na opalování, Nivea, 360 Kč (175 ml)
    Autor: archiv firem

  • Tělový peeling Sun Body Scrub, Dermacol, 149 Kč (200 g)

    Abyste svou pokožku připravila důkladně na letní opálení, tělový peeling je nutností. Zbaví vás odumřelých kožních buněk, čistí a vyhlazuje pokožku, a díky tomu vám opálení déle vydrží. Ještě žádný nemáte? Vyzkoušet můžete novinku od značky Dermacol, která obsahuje kokosový olej a jemné zlaté třpytky. Použít jej můžete jak před opalováním na sluníčku, tak před použitím samoopalovacích přípravků nebo před návštěvou solária. Před použitím důkladně navlhčete pokožku, jemnými krouživými pohyby peeling vmasírujte a následně pokožku důkladně opláchněte.

    Tělový peeling Sun Body Scrub, Dermacol, 149 Kč (200 g)
    Autor: archiv firem

  • Jemný ochranný a hydratační denní pleťový krém s výtažky ze sedmikrásky a ovsa Manufaktura, 359 Kč (50 ml)

    Nový denní krém od Manufaktury je opravdu lehký, a tak se hodí do letních dní. Jeho složení vás ochrání před škodlivým znečištěným ovzduším a poskytne vám dlouhodobou hydrataci, předchází výskytu vrásek, napomáhá redukci tmavých skvrn a obnovuje kožní bariéru. V jeho složení najdete ovesný, mandlový a jojobový olej, výtažky ze sedmikrásky, vitamin E, kyselinu hyaluronovou nebo bambucké máslo. Vedle denního krému můžete vyzkoušet také noční ze stejné řady. Produkty nejsou výjimečné pouze svým složením, ale také obalem, který obsahuje vyměnitelný eko kalíšek. Ten lze po vypotřebování snadno nahradit novým. 

    Jemný ochranný a hydratační denní pleťový krém s výtažky ze sedmikrásky a ovsa, Manufaktura, 359 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Sprchový gel Powered By Plants Ginger, Dove, 169 Kč (250 ml)

    Milujete zázvor? Pak vás dostane jeho omamná vůně v novém sprchovém gelu od značky Dove. Produkty nové řady Powered By Plants obsahují 98 % složek přírodního původu a zachovávají si 100% přírodní vůni. Sprchový gel obsahuje esenciální oleje, nádherně pění, čímž čistí a vyživuje pokožku, zároveň ji zanechává krásně jemnou. Pokud zázvor nepatří mezi vaše oblíbené suroviny, vybrat si můžete ještě z vůní eukalyptu nebo pelargonie. Řada Powered By Plants vedle sprchových gelů nabízí ještě kuličkové deodoranty nebo ekologický sprej, který je prvním deodorantem ve formě aerosolu.

    Sprchový gel Powered by Plants Ginger, Dove, 169 Kč (250 ml)
    Autor: archiv firem

  • Hyaluronová hydratační mlha Eucerin, 385 Kč (150 ml)

    Hydratační mlha je v létě nezbytností! Během chvilky vám zajistí osvěžení, dlouhotrvající hydrataci a zároveň vás ochrání před dalším vysoušením. Díky unikátnímu složení nové hyaluronové hydratační mlhy od Eucerinu bude vaše pokožka neustále hydratovaná a díky obsaženému panthenolu také zklidněná. Aplikujte ji ze vzdálenosti alespoň 20 cm na obličej, krk a dekolt. Nechte vstřebávat 2 až 3 minuty a poté osušte. Vyhněte se kontaktu s očima. Můžete nanášet dokonce i na make-up.

    Hyaluronová hydratační mlha, Eucerin, 385 Kč (150 ml)
    Autor: archiv firem

  • Parfémová voda Srdcem, Nobilis Tilia, 849 Kč (30 ml)

    Představte si louku plnou krásného kvítí zahalenou do ranní rosy letního rána. Cítíte tu úžasnou vůni? Tak přesně takhle voní novinka od přírodní značky Nobilis Tilia – Srdcem. Citrusovo-lipová vůně je vytvořena převážně z éterických olejů, je originální a svěží a do teplých letních dní jako dělaná. Používejte na pulzní body tak často, jak je vám příjemné. Vyhněte se akorát aplikaci na světlé oblečení.

    Parfémová voda Srdcem, Nobilis Tilia, 849 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

  • Tekutý rozjasňovač Becca Cosmetics, 1090 Kč (45 ml)

    Nevíme, jak jste na tom vy, ale my v redakci rozjasňovače milujeme! Dodají celému líčení šmrnc a rozzářená pokožka vypadá prostě krásně. Pokud ještě žádný nemáte, můžeme vám doporučit novinku od Becca Cosmetics. Rozjasňovač je tekutý, takže se krásně roztírá a pleti dodá perleťový nádech. Použít ho můžete i na celé tělo, na opálené pokožce bude vypadat dokonale!

    Tekutý rozjasňovač Becca Cosmetics, 1090 Kč (45 ml)
    Autor: archiv firem

  • Suchý olej na opalování Coconut Love, Astrid, 199 Kč (150 ml)

    Vůně kokosu k létu neodmyslitelně patří. A proto bude skvělým parťákem i tento suchý olej na opalování ve spreji, který poskytuje pokožce ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření. Složení je obohaceno o olej z vlašských ořechů, kokosový olej zase podporuje intenzivnější opálení pokožky a poskytuje jí okamžitý chladivý efekt. Pokožka je hedvábně jemná, suchá na dotek, provoněná exotickou vůní a hlavně připravená na opalování.

    Suchý olej na opalování Coconut Love, Astrid, 199 Kč (150 ml)
    Autor: archiv firem

  • Něžný balzám po opalování Havlíkova přírodní apotéka, 414 Kč (200 ml)

    Stejně jako svou pokožku chráníte během opalování, zapomínat byste neměla ani na péči po opalování. Nový Něžný balzám od Havlíkovy přírodní apotéky obsahuje jen samé dobroty pro vaši pokožku: kokosový olej, bambucké máslo, kukuřičný škrob a bio slunečnicový olej. Tento balzám zahalí vaše tělo do sametové peřiny, pokožku zregeneruje, zhydratuje a zklidní.

    Něžný balzám po opalování, Havlíkova přírodní apotéka, 414 Kč (200 ml)
    Autor: archiv firem

  • Rtěnka Colour Changing Glow, Essence, 65 Kč

    Značka Essence přišla s novou limitovanou edicí s roztomilým názvem Wanna Be My Honey, která vás naladí do letní pohody. Naším favoritem je rozhodně rtěnka, která se postará o pořádný wow-efekt – žlutá barva se rázem změní na růžovou! Její textura totiž reaguje na pH, a to určí intenzitu růžového odstínu. Na rtech navíc vykreslí jemné třpytky. Vedle této skvělé rtěnky v limitce najdete ještě paletku očních stínů, matující fixační pudr nebo roztomilé odličovací tamponky. Celá edice je veganská, cruelty free, a navíc přispívá organizaci Green Forest Fund na podporu včeliček.

    Rtěnka Colour changing glow, essence, 65 kč
    Autor: archiv firem

  • Lak na nehty Neonude, Catrice, 49 Kč

    K létu prostě barvy patří, a tak nechte černou nebo šedou na dně svých kosmetických šuplíků a své ruce ozdobte veselou a zářivou barvou. Nová limitovaná edice Catrice Neonude nabízí hned devět nádherných barev, a tak si rozhodně vybere každá z vás. Díky různým efektům lak na nehty zakončuje každý vzhled dokonalým gelovým leskem. Ten musíte mít!

    Lak na nehty NEONUDE, Catrice, 49 Kč
    Autor: archiv firem

  • Hydratační emulze pro matný a prozářený vzhled Dior, 1710 Kč (50 ml)

    Dokonale hydratovaná a zářivá pleť? To je snad sen každé z nás. Dobrou zprávou je, že díky hydratační emulzi od značky Dior svému přání můžeme být zase o kousek blíž. Po nanesení je pleť ihned svěží a přirozeně zmatněná. Emulze je obohacena o výtažek ze slézu, který zajišťuje hydrataci. Kyselina hyaluronová udržuje pleť hydratovanou a svěží. Okamžitý matující efekt je zajištěn díky extraktu ze semínek oreláníku barvířského, který omezuje lesk a zmenšuje póry a nedokonalosti pleti. Svěží a lehká emulze má gelovou texturu, která pleť zklidňuje a dělá ji jemnou se sametovým efektem. Tento produkt vám nesmí v kabelce chybět!

    Hydratační emulze pro matný a prozářený vzhled, Dior, 1710 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.