Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kosmetické novinky na měsíc duben, které musíte mít! Co nás v redakci nadchlo tentokrát?

  • ...
    9. dubna 2020 | 06:00

    Co si takhle zlepšit náladu a udělat si radost nějakým novým kosmetickým produktem? Máme pro vás hned několik skvělých novinek, které vás rozhodně potěší! Co nás v redakci nadchlo tentokrát a co budete určitě potřebovat i vy? 

    Tak moc jsme všichni čekali na jaro a ono je konečně tady! Hýčkejte se z pohodlí domova pomocí biodynamického pleťového peelingu, udělejte si radost novou rtěnkou nebo si pořiďte BB krém s aloe vera! Tyhle novinky si rychle zamilujete!

  • Antibakteriální čisticí sprej na ruce Dermsanit, Saloos, 107 Kč (50 ml)

    V těchto dnech je potřeba dbát na hygienu víc než kdy jindy. Je nutné si neustále mýt ruce, abychom se zbavili bakterií, které by nám mohly uškodit. Firma Saloos přichází s novým antibakteriálním sprejem na ruce. Vedle 70 % alkoholu obsahuje produkt také zvlhčující glycerin. Ruce tak nebudou vysušené, ale čisté a jemné. Sprej se navíc vejde do každé kabelky, a tak budete mít svou ochranu neustále při sobě.

    Antibakteriální čisticí sprej na ruce, Dermsanit, Saloos, 107 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Posilující maska pro slabé vlasy Genesis Masque Reconstituant, Kérastase, 852 Kč (200 ml)

    Jsou vaše vlasy slabé, suché a lámou se? Nová posilující maska Kérastase Genesis Reconstituant si se všemi problémy snadno poradí. Obsahuje extrakt z plesnivce alpského, díky kterému vaše vlasy získají zpět ztracenou hydrataci a odolnost. Maska bojuje proti padání vlasů, chrání vlasová vlákna před vnějšími škodlivými vlivy a dodává oslnivý lesk. 

    Posilující maska pro slabé vlasy Genesis Masque Reconstituant, Kérastase, 852 Kč (200 ml)
    Autor: archiv firem

  • Hydratační opalovací mléko Sport, Astrid Sun, 199 Kč (150 ml)

    Patříte mezi sportovní nadšence? Milujete venkovní sporty a nechcete se při pobytu na sluníčku spálit? Pak si zamilujete nové hydratační opalovací mléko ve spreji od značky Astrid. Složení je obohaceno o karotenoidový komplex. Poskytuje antioxidační ochranu, pomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost pokožky a chrání ji před předčasným stárnutím. Sprej lze aplikovat v každé poloze, tedy i dnem vzhůru.

    Hydratační opalovací mléko Sport, Astrid Sun, 199 Kč (150 ml)
    Autor: archiv firem

  • Biodynamický pleťový peeling Něžné pohlazení, dieNikolai, 500 Kč

    Pleťový peeling nepatří zrovna k vašim oblíbeným aktivitám? Možná změníte názor s novinkou Něžné pohlazení od přírodní rakouské značky dieNikolai. Produkt obsahuje přírodní jíl, vinný kámen a mouku z hroznových jader. Je suchý a vedle peelingu z něj můžete vytvořit také pleťovou masku. Smíchejte prášek s čisticím mlékem nebo gelem a vznikne peeling, po smíchání s tonikem, pleťovým krémem nebo sérem vznikne maska.

    Biodynamický pleťový peeling Něžné pohlazení, deNikolai, 500 Kč
    Autor: archiv firem

  • Sérum na řasy Alcina, 550 Kč

    Dlouhé a husté řasy chce každá z nás. Tam, kde příroda trošku šetřila, musíme pomoct nějak jinak. A to například sérem na řasy. Novinka od značky Alcina povzbuzuje činnost vlasových folikul díky obsaženému lipo-oligopeptidu, a tak napomáhá ke krásnějším a plnějším řasám. Produkt neobsahuje žádné silikony, rychle se vstřebává a nelepí. A jak sérum používat? Naneste ho jednou denně aplikátorem ke kořínkům horních a/nebo spodních řas z jejich vnější strany. První výsledky jsou viditelné po čtyřech až osmi týdnech používání.

    Sérum na řasy, Alcina, 550 Kč
    Autor: archiv firem

  • BB krém s aloe vera Nobilis Tilia, 429 Kč (30 ml)

    S příchodem teplejších dní pomalu odkládáme hutné make-upy a dáváme přednost lehčím BB krémům. Novinka od značky Nobilis Tilia kombinuje hydratační krém a lehký make-up, který na tváři nevytvoří žádnou nepřirozenou masku. Pleť bude stále dýchat. Produkt tvoří šťáva z aloe vera, která pomáhá zadržovat přirozenou vodu v pleti, zvláčňuje ji a zklidňuje. BB krém obsahuje navíc vzácné oleje, které pleť vyživí a ochrání před vnějšími vlivy. Tohle zní jako skvělý pomocník na jaro, co říkáte?

    BB krém s Aloe vera, Nobilis Tilia, 429 Kč (30 ml
    Autor: archiv firem

  • Krémový gel na opalování Dry Touch Oil Control, SPF 30, Eucerin, 505 Kč

    Ačkoliv to na léto s opalováním u moře příliš nevypadá, chytat bronz můžete i na balkoně nebo na zahradě. Svou pokožku nikdy nezapomínejte chránit kvalitním přípravkem na opalování. Jedním takovým je nový krémový gel na opalování od Eucerinu, který ocení celá rodina. Je lehký, dobře se roztírá, na pokožce okamžitě zmatní, nezanechává žádné fleky a nemastí. 

     

    Krémový gel na opalování Dry Touch Oil Control SPF 30, Eucerin, 505 Kč
    Autor: archiv firem

  • Zubní pasta Smile for Good, Colgate, 99 Kč

    Svůj úsměv si musíte chránit! Velkým pomocníkem vám bude nová zubní pasta Colgate Smile for Good. Složky obsažené v pastě jsou z 99,7 % přírodního původu. Jako první pasta uvádí na přední straně seznam jednotlivých složek, ze kterých je vyrobena, a jejich konkrétní účel. Navíc je zabalena do první recyklovatelné plastové tuby. V současné době existují dvě varianty – Smile for Good Protection a Smile for Good Whitening s jedlou sodou, která je známá svými bělicími účinky.

     

    Zubní pasta Smile For Good, Colgate, 99 Kč
    Autor: archiv firem

     

  • Parfémovaná voda pro ženy Modern Princess, Lanvin, 1499 Kč (60 ml)

    V každé z nás se ukrývá princezna, která musí být hýčkána! Co se takhle rozmazlit novou vůní Modern Princess? Tato květinová vůně s ovocnými podtóny v sobě ukrývá igredience jako mandarinku, růžový grep, vodní meloun. Ohledně květin se můžete těšit na jasmín nebo damašskou růži. Tahle vůně by na jaře neměla chybět žádné z vás!

    Parfémovaná voda pro ženy Modern Princess, Lanvin, 1499 Kč (60 ml)
    Autor: archiv firem

  • Rtěnka Stellar Halo Shine, Dior, 1090 Kč

    Jak jinak začít jaro než s novou rtěnkou? A rovnou od Diora! Tahle rtěnka vás ihned okouzlí svým designem. Ukrývá totiž hvězdný střed, který je naplněn růžovými a zlatými perleťovými mikropigmenty a zvýrazňuje barvu po dobu až osmi hodin. Rtěnka je jemná, krásně se s ní pracuje a díky obsahu aloe vera rty nevysušuje. Tato nová řada je k dispozici v patnácti odstínech, takže si vybere každá z vás. Jakmile odhodíte roušku, tak s touto rtěnkou zazáříte!

    Rtěnka Stellar Halo Shine, Dior, 1090 Kč
    Autor: archiv firem

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.