Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejslavnější Pretty Woman slaví narozeniny! Jak se o sebe stará Julia Roberts?

  • Julia Roberts
    28. října 2023 | 06:00

    Opravdu dnes slaví 56. narozeniny? Při pohledu na Julii Roberts máte tak trochu pocit, že zastavila čas. Zajímá vás, jak se o sebe nejznámější Pretty Woman stará? Pokud čekáte předraženou kosmetiku, kterou si nebudete moct dovolit, nebo zákroky plastických chirurgů, pak vás zklameme. Tajemství její nestárnoucí krásy tkví v úplně nečem jiném.

    Oblíbená herečka stárne přirozeně a s lehkostí, a málokdo by tak odhadoval, že jí je šestapadesát. Odjakživa odmítá plastické operace, protože podle ní jsou spíše na škodu. Za jejím proslulým úsměvem, štíhlou postavou a pletí s minimem vrásek se skrývá důsledná péče a zdravý životní styl, ale také harmonie a rovnováha. Ne nadarmo se pětkrát stala nejkrásnější ženou světa. Jak se o sebe tedy nejznámější Pretty Woman stará?

  • Péče o vlasy

    Julii jsme mohli vidět už v několika odstínech barvy vlasů a nebojí se ani změn – občas má vlasy rovné, jindy zvlněné, letos na jaře překvapila také ofinou. Ať už slavná herečka zvolí jakoukoliv úpravu, její vlasy vypadají vždy dokonale. Její tajemství? Zakládá si na dostatečné hydrataci. Díky tomu se jí vlasy nelámou a nevypadají vysušeně. Často používá masky na vlasy a v její kosmetické výbavě najdete také řadu přírodních olejíčků, které pravidelně nanáší na konečky.

    VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět.

    Video se připravuje ...
    Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

  • Péče o pleť

    Herečka má nádhernou pleť s minimem vrásek. Nezapomíná se o ni pravidelně starat. Nikdy nejde do postele neodlíčená, používá hydratační séra a chrání svůj obličej proti slunečnímu záření kvalitními SPF přípravky. 

  • Hebké ruce

    Stejně jako se Julia stará o svou pleť, nezapomíná ani na své ruce, protože ty často prozradí skutečný věk. A jaké je její tajemství? Olivový olej! Pravidelně s ním maže nejen ruce, ale i celé tělo a díky této ingredienci je její pokožka krásně hebká a vyživená. 

  • Přirozený make-up

    Herečka nepatří zrovna mezi ženy, které by svůj obličej zvýrazňovaly výrazným make-upem. Naopak ráda vyzdvihuje přirozenost. Proto ji ani na červeném koberci neuvidíte v křiklavých barvách a výrazném líčení. Ráda podtrhuje své přednosti, těmi jsou jednoznačně její velké plné rty. Co se týče líčení, volí většinou přirozené zemité odstíny.

  • Nezapomíná na své tělo

    Julia je štíhlá jako proutek. Za to můžou nejen genetika, ale také pravidelný pohyb a proteinová dieta. Jí hodně zeleniny, kuřecího masa, miluje lososa a k snídani si většinou dává domácí granolu s řeckým jogurtem, malinami a borůvkami. Vedle toho také miluje pohyb: čtyřikrát týdně cvičí jógu. To se odráží nejen na jejím těle, ale dostává se díky ní také do psychické pohody.

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.