Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Účesy z červeného koberce: Naučte se ležérní vlny, které nosí celebrity

22. září 2018 | 06:00

Závidíte slavným kráskám jejich vždy dokonale upravené účesy? Máme pro vás dobrou zprávu. Některé z nich totiž zvládnete hravě z pohodlí domova. Inspirujte se oblíbenými herečkami a vytvořte si hollywoodský look!

Pokud jste čekali extravagantní účesy, tak vás nejspíš zklameme. Při udílení cen Emmy, které proběhlo tento týden v Los Angeles, se slavné krásky držely pěkně při zemi. Červenému koberci kralovaly nádherné róby, které byly doplněny ležérními vlnami a jednoduchými drdoly.

Na něžné vlny vsadily herečky Jessica Biel, Mandy Moore nebo Kirsten Dunst, která se poprvé po narození svého prvního syna objevila na veřejnosti. Líbí se vám tento look? Vytvoření tohoto hollywoodského účesu vám nezabere ani příliš času. Hravě ho zvládnete s kulmou a ti šikovnější s žehličkou. Natočené vlasy pak stačí pročesat jednořadým hřebem a přidat můžete taky sea salt neboli solný sprej, který podpoří texturu vlasů. 

Nejlepší stylingové produkty najdete ve fotogalerii:

Pokud tento romantický look není nic pro vás, můžete se inspirovat například herečkami Emilií Clarke, Kristen Bell nebo Sarah Paulson. Ty své kadeře spojily do jednoduchého drdolu, který hravě zvládnete i vy doma. Vlasy sčešte do nízkého culíku a vlasy kolem něj obtočte. Použít můžete také vycpávku. Pinetkami pak drdol připevněte pevně k hlavě.

Nahlédněte do fotogalerie a inspirujte se slavnými kráskami. Která se vám líbí nejvíc?

Autor: Aneta Valešová