Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podzimním trendem jsou vlasové odrosty! Inspirujte se u celebrit

Fotografie
1. září 2018 | 06:00

S příchodem podzimu nestačí vyměnit pouze šatník, ale také vaše vlasy potřebují vzpruhu po horkém létě. Ať už toužíte po změně nebo chcete pouze oživit svou barvu, přinášíme vám žhavé trendy tohoto podzimu, se kterými rozhodně nešlápnete vedle. Inspirujte se u celebrit!

S odrosty si nelámejte hlavu

Jakmile se objeví první odrosty, tak se objednáváte ke kadeřníkovi, aby vás jich zbavil? Letos na podzim to ale dělat nemusíte, protože právě kontrastní odstíny u kořínků budou in. Vlasům odbarveným na blond často dodají přirozenější nádech a vypadají jako vyšisované od sluníčka. 

Pokud vám přece jenom odrosty nedají spát, zvolte místo barvení techniku balayage, díky které si nebudete muset nechat hlavu barvit každý měsíc, ale jen jednou za tři nebo čtyři měsíce. Časem se to podepíše hlavně na kvalitě vašich vlasů. Na tuto šetrnou techniku sázejí také celebrity, a to hlavně Sarah Jessica Parker, Jessica Alba nebo Jennifer Lopez.

5143029:gallery:true:true

Zlatobéžová blond

Není blond jako blond a občas se s ní kadeřníci dokážou pěkně potrápit, aby docílili výsledného odstínu, který si přejeme. Trendem letošního podzimu bude nude blond, neboli béžová blond, která vypadá přirozeně a nádherně bude vypadat například s nádechem zlaté. Inspirovat se můžete například u hereček Blake Lively nebo Jennifer Aniston.

5143041:gallery:true:true

S hnědou nešlápnete vedle

Hitem letošního podzimu bude světlejší odstín s měděnými nebo mahagonovými odlesky. Inspirovat se můžete například zpěvačkou Lanou Del Rey nebo herečkou Jessikou Biel. Na své si přijdou také fanoušci barvy burgundy, neboli temně vínové, která vedle toho, že bude in ve vlasech, udělá i velkou parádu na nehtech.

5143114:gallery:true:true

Autor: Aneta Valešová