Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejkrásnější podzimní vůně, které musíte mít!

  • 4. října 2018 | 06:00

    S klesajícími teplotami měníme nejen obsah našeho šatníku, ale také obsah našich kosmetických taštiček. Zároveň bychom měly vyměnit svěží, ovocné letní parfémy za ty těžší podzimní, které nás správně naladí na nadcházející chladné období. Které podzimní vůně byste měla rozhodně vyzkoušet?

    I když se vám to možná moc nelíbí, tak léto je nenávratně pryč. Pomalu se začínáme chumlat do teplých hřejivých svetrů a kabátů, letní drinky vystřídaly voňavé čaje a vedle teplých svršků patří k podzimnímu počasí také kořeněné vůně. Která pro vás bude ta pravá?

  • Parfémová voda Jimmy Choo Fever, 1750 Kč (40 ml)

    Nový parfém Jimmy Choo Fever slibuje, že vám bude dělat společnost, dokud noc neskončí! Pokud máte ráda sladší vůně, je to pravý parfém pro vás. Vůně švestek a růžového liči je doplněna hořkými tóny grapefruitu. Dále obsahuje vůni otočníku a exotické vanilkové orchideje, která je pak zvýrazněna ženským jasmínem. Parfém se poté vyvíjí do krémového dřeva s tóny fazolí tonka, které dodávají vůni pravou smyslnost. Ideální parťák na podzim!

    Parfémová voda Jimmy Choo Fever, 1750 Kč (40 ml)
    Autor: archiv firem

  • Toaletní voda Nike Colors Mauve, 269 Kč (30 ml)

    Pokud přece jenom toužíte po květinových vůních, vyzkoušejte toaletní vodu Nike Colors Mauve. Vůně je určena pro vášnivé a mladé lidi, kteří vědí, co chtějí, a jdou si pevně za tím. Je inspirována nočním životem, kdy se smysly a pocity stávají výraznějšími a rytmus každodenního života se na chvíli pozastaví. Základ toaletní vody Nike Colors Mauve je tvořen kakaem, ambrou a fazolemi tonka a je doplněn o citrusy, pivoňky a kokos.

    Toaletní voda Nike Colors Mauve, 269 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

  • Parfémová voda Yves Rocher Mon Evidence, 1690 Kč (50 ml)

    Nová parfémová voda značky Yves Rocher Mon Evidence je inspirována mocnou sílou přírody. Ta dodává pocit naplnění a dobíjí novou energií. Uklidňující tóny této vůně vyzývají ke spojení se svým vnitřním já. Hlava parfémové vody se skládá hlavně z mandarinky, je doplněna o damašskou růži, vanilku a pačuli. 

    Parfémová voda Yves Rocher Mon Evidence, 1650 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Toaletní voda Kiehl´s Original Musk, 1300 Kč (50 ml)

    Vůně stvořená pro podzimní dny. Na první přičichnutí máte pocit, že se jedná o pánský parfém. Během dne se vůně ale nádherně rozloží a vydrží vám až dlouho do večera. Základ tvoří fazole tonka, bílé pačuli a pižmo, které je doplněno o bergamot, pomerančový květ. Vůně obsahuje také růži, lilii, ylang-ylang a neroli. Je to jedna z vůní, na které rozhodně jen tak nenarazíte. A nikdy na ni nezapomenete.

     

    Toaletní voda Kiehl´s Original Musk, 1300 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

     

  • Toaletní voda Manufaktura Lípa, 575 Kč (50 ml)

    Limitovaná kolekce Lípa je inspirována první republikou a celá se nese v tak trochu nostalgickém duchu. Omamná hřejivá vůně lipových květů, pivoňky, jablka a vanilky vás zahalí do vonného oblaku a sychravé podzimní dny u vás nemají šanci. Vůně je něžně květinová, ale zároveň svěže ovocná i sladce kořenitá. Zkrátka výjimečná.

    Toaletní voda Manufaktura Lípa, 575 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

     

  • Toaletní voda Jo Malone Wood Sage & Sea Salt, 3190 Kč (100 ml)

    Londýnská značka Jo Malone se zabývá výrobou exkluzivních niche parfémů, které jsou výjimečné, unikátní a stanou se vaším módním doplňkem. Jsou vyráběny z nejkvalitnějších surovin, mají skvělou výdrž a jsou neobyčejně elegantní. Vůně Wood Sage & Sea Salt se skládá z mošusového semínka, mořské soli, šalvěje, mořské řasy a grepu a zahalí vás do voňavého oblaku.

    Autor: archiv firem

     

  • Tělový sprej LUSH Rose Jam, 875 Kč (200 ml)

    Nemají možná luxusní flakonky, ale voní jako splněný sen! Tento tělový sprej je plný růží a vůně samotná v sobě nese specifický podtón výrobků LUSH. Sáhnout můžete ale prakticky po jakékoliv vůni. Je vždy nevtíravá, rozloží se na každém trošku jinak a složení je plné samých dobrých věcí. Navíc – nakonec si ten design zamilujete, uvidíte.

    Tělový sprej LUSH Rose Jam, 875 Kč (200 ml)
    Autor: archiv firem

  • Parfémová voda Versace Crystal Noir, 1329 Kč (90 ml)

    Klasickou verzi Bright Crystal rozhodně znáte. Je lehká a skvělá na léto. Její temnější verzi Crystal Noir proto vyzkoušejte na podzim. Orientálně-ovocný parfém je založen na pečlivě vybraném složení těch nejvzácnějších vonných lahůdek. V úvodu vůně se nacházejí zázvor, kardamom a pepř, srdce parfému je zcela květinové. V základu vůni fixují ambra, pižmo a santalové dřevo. Vůně je magická, éterická a smyslná zároveň.

    Parfémovaná voda Versace Crystal Noir, 1329 Kč (90 ml)
    Autor: archiv firem

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.