Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Rose-gold rozjasňovač a bio oční stíny

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Rose-gold rozjasňovač a bio oční stíny
VIDEO: Adam Balažovič
12. února 2018 | 06:00

Nový týden rovná se novinky v kosmetice. Vyzkoušely jsme nový rozjasňovač v odstínu Rose-gold, pleťový krém pro problematickou pleť, bio oční stíny a tělový olej pro zpevnění pokožky.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Co jsme vyzkoušely tentokrát?


Zklidňující krém DermoPure, Eucerin, 395 Kč (50 ml)

Koupíte v síti lékáren.

U pleti trpící akné nebo té problematické je důležité ji odmastit, ale pak zase trpí tím, že není dostatečně hydratovaná – a to by měl spravit právě tento krém: umí hydratovat, ale zbytečně nezatížit. Zároveň obsahuje látky na zklidnění pleti a redukuje zarudnutí. Takže z problematické pleti by se měla stát pleť bez chybičky. Ale tahle kouzla samozřejmě nefungují přes noc, bohužel. Je potřeba přípravky používat nějakou dobu, aby byly vidět výsledky. Krém je texturou jemný, gelový a vstřebává se rychle, takže je ideální pod make-up.

Zklidňující krém DermoPure, Eucerin, 395 Kč (50 ml)
Autor: archiv firem

Rozjasňovač Master Chrome, Maybelline, odstín 050 Molten Rose-gold, 249 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Pokud hledáte rozjasňovač v teplém odstínu, je to přesně tento nový od značky Maybelline. Na první pohled vypadá, že bude dost výrazný, ale když nanesete jen trochu na lícní kosti, na nos a na ret, dodá pleti zlatavé odlesky. Je božský! Osobně bych si ho schovala na léto – k opálené pleti bude perfektně sedět!

Rozjasňovač Master Chrome, Maybelline, odstín 050 molten rose gold, 249 Kč
Autor: archiv firem

 

Oční stíny Benecos, odstín Green Lagoon, 89 Kč

Koupíte na www.milujubio.cz.

Tato německá  značka se specializuje na přírodní kosmetiku. Ve složení tedy nenajdete žádné parabeny, syntetická barviva, silikony ani ropné složky. Stíny jsou to podle nápisu matné, ale najdete v nich miniaturní třpytky. I tak ale zůstávají spíše matné než třpytivé. Jejich pigmentace není tolik výrazná, ale vzhledem k zelenému odstínu je tak akorát.

Oční stíny Benecos, odstín green lagoon, 89 Kč. Koupíte na www.milujubio.cz.
Autor: archiv firem


Zpevňující tělový olej Nivea, 200 ml, 165 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Uvnitř balení najdete avokádový olej, který skvěle pečuje o pokožku a zanechává ji krásně jemnou. Složení je obohaceno ještě o koenzym Q10, který pokožku zpevňuje. Pokud nanesete oleje trochu, dobře se vstřebá do pokožky a nemusíte se bát nepříjemného mastného filmu. U olejů je dobré je vmasírovat do pokožky hned po koupání, když je pokožka ještě vlhká. Díky tomu olej uzamkne vlhkost v pokožce a ta bude ještě lépe vyživená a nezůstane tak mastná, jako když olej nanesete nasucho.

Zklidňující krém DermoPure, Eucerin, 395 Kč (50 ml)
Autor: archiv firem


Zaujala vás některá z novinek? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí. Starší díly si můžete pustit ZDE!>>

Autor: Lucie Houdková