Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeno před kamerou: Bezoplachový kondicionér a zmatňující emulze na pleť

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Bezoplachový kondicionér a zmatňující emulze na pleť
VIDEO: Adam Balažovič
29. ledna 2018 | 06:00

Nový týden rovná se novinky v kosmetice. Vyzkoušely jsme kompaktní pudr, bezoplachovou péči na poškozené vlasy, rtěnku a emulzi pro zmatnění pleti. Vyberete si novou posilu vaší kosmetické výbavy? My bychom si vybraly!

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Zmatňující emulze DermoPure, Eucerin, 429 Kč (50 ml)

Koupíte v síti lékáren.

Nová řada péče o pleť od Eucerinu je zacílena na ty z nás, které mají problémy s mastící se pletí a akné. Obsahuje látky, které na pleť působí protizánětlivě a regulují produkci kožního mazu. Emulze by měla tedy dokázat, že se pleť nebude nadměrně mastit až osm hodin. Emulze se vstřebává do pleti hned a nezanechává mastný film, takže můžete hned nanést make-up. Během dne má má pleť sklon se mastit a po emulzi jsem ani v půlce dne neměla pleť lesklou. Zázrak! Emulze tedy v mém případě bude sloužit jako podkladová báze pod make-up!

Zmatňující emulze DermoPure, Eucerin, 429 Kč (50 ml) Koupíte v síti lékáren.
Autor: archiv firem

Pudr True Match Prestige, L'Oréal Paris, 399 Kč

Koupíte v síti drogerií.

Řada True Match je zajímavá tím, že na výběr je spousta odstínů, které ladí i s podtónem pleti. Vybrat ten správný tedy může být docela oříšek, ale jakmile ho najdete, odstín splyne perfektně s pletí a vy nebudete chtít jiný.

Pudr jsem zkoušela na odlíčenou pleť, protože jsem chtěla zjistit, jak moc bude krýt. Poradí si s menšími nedokonalostmi, ale pupínky nezvládá. Ale k tomu ani není určen. Za úkol má sjednotit pleť a zmatnit ji – a to splnil na jedničku. Plusem je pěkné balení s velkým zrcátkem a houbičkou. Také si za něj trochu připlatíte!

Pudr True Match Prestige, L'Oreal Paris,399 Kč Koupíte v síti drogérií.
Autor: archiv firem


Bezoplachová péče na vlasy Intensive Repair, Pantene, 89,90 Kč (150 ml)

Koupíte v síti drogerií.

Bezoplachové kondicionéry jsou mým oblíbeným přípravkem, když přijde na rozčesávání vlasů po umytí. Mohou se používat i na suché vlasy, ale s tím jsem neměla moc dobré zkušenosti. Většinou po nich vlasy byly moc "mokré" a zatížené. To se mi ale u Pantene nestalo. Vlasy uhladil, byly hebčí na dotek a více se leskly. Pro mě je to vítěz tohoto dílu!

 

Bezoplachová péče na vlasy Intensive Repair, Pantene, 89,90 Kč (150 ml) Koupíte v síti drogérií.
Autor: archiv firem

Rtěnka High Shine, Trend It Up, odstín 220 Shiny, 64,90 Kč

Koupíte v síti drogerií dm.

Světle růžový odstín číslo 220 mi sice nepadl do oka, ale na výběr je jich několik dalších, které by za vyzkoušení určitě stály. Rtěnka je totiž krásně krémová, a na rtech tím pádem moc příjemná. Na rozdíl od většiny rtěnek v dnešní době má lesklý finiš. 

 

Rtěnka High Shine, Trend it up, odstín 220 shiny, 64,90 Kč Koupíte v síti drogérií dm.
Autor: archiv firem

 

Zaujala vás některá z novinek? Na starší díly se můžete podívat ZDE!

 

Další recenze kosmetických produktů naleznete ZDE >>>

Autor: Lucie Houdková