Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Oslavují celulitidu a fotí se jen ve spodním prádle! Trápí nás všechny, vzkazují

31. ledna 2018 | 06:00

Celulitida trápí ženy v každém věku, a dokonce se nevyhýbá ani těm štíhlým či sportovkyním. Mnohé se pak stydí ukázat se v plavkách a stále zakrývají svá stehna. Naštěstí jsou na Instagramu ženy, které se nestydí ukázat své tělo takové, jaké je!

Ať už jde o modelku a pozitivní influencerku Lauru Brioschi nebo Kenzie Brenna, postováním neretušovaných fotek se stehny plnými celulitidových dolíčků chtějí podpořit všechny ženy a zbavit je komplexů. Jogínka Rayna Graham dokonce napsala svým stehnům milostný dopis, který zveřejnila na Instagramu!

Jejich vzoru se chytají další a další ženy. „Mám strie, povolenou kůži a spoustu celulitidy, nelíbí se mi to, ale akceptovala jsem svoje tělo a miluji ho za to všechno, co už dokázalo. Nedokonalosti jsou přirozenou součástí života,“ napsala jedna z žen. Dokonce fitness bogerka Kate Wilson vyfotila svou zadnici posetou dolíčky, aby dokázala, že i když sportujete, nejste proti celulitidě imunní. Fotky najdete na Instagramu u již jmenovaných influencerek či pod hashtagy #beyourself, #selflovecurves, #lovecurvy, #bodypositive a dalšími.

Podívejte se na naši galerii odvážných žen, které se nebojí ukázat bez retuše: