Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: Paletka nude stínů a originální tvářenka

Jak obstály kosmetické novinky po prvním vyzkoušení?
2. ledna 2017 | 06:00

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte zajímavou tvářenku, paletku očních stínů, tělové mléko, rozjasňovač a balzám na rty.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?  

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Paletka nude stínů a originální tvářenka • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ


Balzám na rty Eucerin Acute Lip Balm je skvělý pro ty, kdo trpí citlivou pokožkou. Dodá rtům lehký lesk a je poměrně hutný. Stojí okolo 199 korun.

Zkoušela jsem také paletku očních stínů Bourjois Les Nudes ve variantě 01 Les Nudes. Nejsou to však klasické nude odstíny, které byste možná čekaly. Více uvidíte ve videu! Stojí okolo 399 korun.


Pleťový rozjasňovač Manufaktura ve variantě Silver se hodí pro ženy se světlejší pletí. Jeho balení vypadá spíše jako rtěnka, není tak široký jako například jiné rozjasňovače, a proto mi přijde i praktičtější. Na pleti vykouzlí nádherný lesk a stojí 239 korun. 

Krémové tělové mléko pro suchou pokožku Nivea Smooth Sensation oceňuju hlavně kvůli balení s pumpičkou. Navíc skvěle voní i se roztírá, není co vytýkat! Stojí okolo 149 korun.

Tvářenka Essence Winter Glow Cushion má praktické balení, po otevření najdete houbičku a na víčku je zrcátko. Barevný prášek je stlačený ve víčku, a hned jak balení otevřete, tvářenku můžete nanášet. Je dost výrazná, takže nanášejte opatrně, méně je více! Stojí 105 korun.

 

Jak obstály kosmetické novinky po prvním vyzkoušení?
Autor: archiv firem

 

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!

Autor: luh