Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: rozjasňovač a bezoplachový balzám na vlasy

12. září 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás!

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 30. díl redakčního testování:  

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: rozjasňovač a bezoplachový balzám na vlasy • VIDEO: Igor Hellebrandt

Řasenka Astor Lash beautifier Waterproof mě, musím přiznat, zklamala. Řasy mám ráda výraznější, a tato řasenka moc velký efekt neudělala. Pokud ale preferujete jen jemné líčení a hledáte řasenku, která je voděodolná, nebude řasy slepovat a dělat žmolky, bude vám nejspíš vyhovovat. Stojí cca 170 korun.

Maybelline Master Precise Curvy oční linky v peru jsou opravdu perfektní. Pohodlně se drží v ruce a díky tomu se mi linky malovalo snadněji. Jsou dost pigmentované a hrot mají tenký, takže s nimi namalujete hodně tenkou linu. Není co vytknout, stojí asi 190 korun.

30. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem

Pokud máte barvené či melírované vlasy a hledáte produkt, který by jim dodal "život", sprej Loréal Elséve Double Elixir Color Vive balzám je přesně to, co hledáte. Je bezoplachový, nastříkat ho můžete do vlhkých i suchých vlasů a usnadní vám také rozčesávání. Zároveň chrání vlasy při tepelných úpravách a stojí 150 korun. 

U Loréal Nutri-Gold lehkého olejového krému sice uvádí, že je lehký a nezanechává mastný a lepkavý film, ale asi bych tomu úplně nevěřila, kdybych ho sama nevyzkoušela. Má spíše takovou gelovou texturu a vpil se do pleti ihned. Obsahuje esenciální oleje a výtažky z meduňky, seženete ho za cca 250 korun.

Rozjasňující tyčinku Master strobing stick Maybelline jsem zkoušela v odstínu 100. Nanesla jsem ho pod oči a vypadal vážně perfektně. Má krémovou texturu a stačilo ho nanést v jedné vrstvě a lehce zapracovat do pleti. Stojí cca 250 korun.

Další díl můžete sledovat opět v pondělí. Další trendy ze světa krásy najdete ZDE

Autor: luh