Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: Neonové balzámy na rty a vychytávka na nehtovou kůžičku

Žhavé novinky ve světě kosmetiky, podívejte se, jak dopadly po prvním vyzkoušení!
7. listopadu 2016 | 06:00

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte rozjasňující perly, nové Labello, konturovací set, péči o nehtovou kůžičku a oční stíny v tužce.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?  

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Nové neonové Labello a vychytávka na nehtovou kůžičku • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Pokud chcete mít krásné a zdravé nehty, nesmíte zanedbávat nehtovou kůžičku. Značka Trend It Up přišla s vychytávkou: péče o nehtovou kůžičku v tužce. Krém aplikujete pomocí malého štětečku přesně tam, kam potřebujete. Stojí 99 korun.

Oční stíny v tužce Alcina Mellow Eye Pencil, odstín Macaroon, se mi velice zalíbily. Snadno se nanášely a nebylo potřeba je ani rozmazávat měkkým aplikátorem, který tužka má na druhém konci. Podle popisu by měly být voděodolné. Faktem je, že z očí jsem stíny dostávala odličovačem asi natřikrát. Seženete je za 360 korun.

Propadla jste konturování obličeje? Na trhu je další sada, kterou můžete vyzkoušet. Konturovací paletka Essence The Little Xmas Factory obsahuje dva odstíny, jeden tmavší, druhý světlejší, který obsahuje i malé třpytky. Paletka vás vyjde na 95 korun.

Klasika v novém kabátu: balzám na rty Labello. Nyní ho můžete sehnat v neonové edici. Jedná se o klasický bezbarvý balzám v balení, které svítí pod UV světlem. Stojí okolo 80 korun.

Rozjasňující perly Catrice Highlighting Peebbles potěší balením i svým tvarem. Nejedná se o klasické menší kulaté perly, vypadají spíš jako malé marshmallows. Výrazný efekt ale nečekejte, tvářím dodaly jen lehké rozjasnění. Stojí okolo 150 korun.

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!

Autor: luh