Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeno před kamerou: Hnědá tužka na oči? Je lepší než černá?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Hnědá tužka na oči? Je lepší, než černá?
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
28. listopadu 2016 | 06:00

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte řasenku Trend It Up, nový krém na ruce od Yves Rocher, rozjasňovač Douglas, barvu na rty Essence a hnědou tužku na oči Miss Sporty.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?  

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Hnědá tužka na oči? Je lepší, než černá? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Řasenka Trend It Up Eyedorable Mascara slibuje zhuštěné řasy, a tím pádem oslňující objem. Kromě objemu mé řasy i prodloužila, má dost velký kartáček. V řetězci drogerií DM vás vyjde na 99 Kč.
Hydratační krém na ruce Yves Rocher s bio arnikou mi byl na rukou příjemný, vstřebal se také docela dobře. Má dost výraznou vůni, která mně osobně nevadila. Stojí 99 Kč.
Vyzkoušela jsem také rozjasňovač od Douglas ve vánoční sparkling edici. Nemám mu absolutně co vytknout, je přesně takový, jaký si rozjasňovač představuji: výrazný tak akorát, krémová konzistence se snadno nanáší i roztírá do ztracena. Stojí 139 Kč.
Barva na rty Essence Liptint The Little Xmass Factory, odstín 01 All I Want For Xmass Is You, mě bohužel vůbec nezaujala a může za to především balení, které vypadá jako lak na nehty. Barvu nanášíte právě štětečkem, který se obyčejně používá na lakování nehtů. Kdyby byl tento produkt v tubičce, byla by manipulace s ním o mnoho snazší. Stojí 89 Kč.
Říká se, že hnědá tužka na oči je lepší než černá, protože nevypadá tak tvrdě. Nechtělo se mi tomu věřit, ale po vyzkoušení tužky na oči Miss Sporty Studio Lash Designer v hnědém odstínu jsem změnila názor. Stojí okolo 80 Kč.

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!

Autor: luh