Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Luxusní krém na ruce a krásné obočí ve dvou krocích

26. září 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás!

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze. 

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 32. díl redakčního testování:

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: luxusní krém na ruce a krásné obočí ve dvou krocích • VIDEO: Adam Balažovič

Jako první jsem vyzkoušela make-up Maybelline Dream Velvet v odstínu Ivory. Má lehkou konzistenci, až trochu pěnovou, a lehce se roztírá. Pleť perfektně sjednotil, ale efekt masky se nedostavil. Vypadá přirozeně a na dotyk je pleť sametová. Seženete ho za cca 200 korun.

Astrid Nutri Moments je praktický výživný regenerační krém, který můžete použít jak na obličej, tak i na tělo. Má hutnější konzistenci a díky obsahu panthenolu pomáhá pleť i zklidnit. Stojí pouze 50 korun.

Dove Derma Spa Cashmere Comfort je obnovující krém na ruce. Zaujme vás na první pohled balením a po otevření také omamnou vůní. Hodí se pro velmi suchou pokožku, kdy dokáže vyživit buněčné jádro. Stojí okolo 120 korun.

32. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem

Rtěnku Maybelline Vivid Matte Liquid jsem zkoušela v odstínu Nude Thrill. Ten mě příliš nezaujal, ale v jiném odstínu bych si rtěnku klidně pořídila. Sice nebyla až tak matná, jak slibuje, ale na rtech byla velmi příjemná. Stojí cca 200 korun.

Maybelline Brow Satin je tužka na obočí duo. Přináší tedy spojení tužky na obočí a stínů na obočí. Zkoušela jsem odstín Medium Brown, který byl ve skutečnosti poměrně tmavý, takže doporučuji před koupí vyzkoušet. Tužka je perfektní, přesně taková, jakou bych si já pořídila. Není až tolik pigmentovaná, takže se nemusíte bát, že obočí přeženete, a stíny s měkkým aplikátorem vyplní mezírky. Obočí by nicméně vypadalo dobře i jen za pomoci stínů, záleží na tom, jak moc výrazné preferujete. Stojí okolo 195 korun.

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!

Autor: luh