Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak vypadá tělový make-up?

25. července 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! 

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 23. díl testování kosmetiky u nás v redakci:

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jak vypadá tělový makeup? • VIDEO: Igor Hellebrandt

Antiperspirant Yves Rocher – limetka z Mexika – vás zaujme svou svěží vůní. Neobsahuje ani alkohol, ani parabeny a jedná se o roll-on. Stojí 75 korun. 

Když nanesete tělový make-up Dermacol Perfect Body Make-up na pokožku, jedním tahem získáte bezchybný, opálený vzhled. Samotnou mě překvapilo, jak skvěle výsledný efekt vypadá. Slibují, že by měl odolat vodě i oděru. Po aplikaci jsem přejela jemně po kůži vatovým tamponkem a bohužel trochu barvy se na něj obtisklo. Možná je ale třeba nechat make-up déle zaschnout. Zkoušela jsem odstín Sand, který stojí 169 korun.

23. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem

U lesků na rty je už standardem, že rtům dodají kromě lesku a barvy také péči. Tento od Gabrielly Salvete Extra Volume Lipgloss není výjimkou. Ve videu jste mohly vidět odstín 02, který stojí 130 korun.

Čisticí pleťová voda Avene Skin Care se hodí pro citlivou pleť. Je dvoufázová a obsahuje křemičitany, které pleť zklidňují. Make-up odlíčila bez potíží a stojí 390 korun.

Jako poslední výrobek jsem testovala Syoss Volume Collagen & Lift – kondicionér ve spreji. Výhodou je, že je bezoplachový a napomáhá rozčesávání vlasů. V obchodech ho koupíte za zhruba 89 korun.

Na další díl se můžete těšit opět v pondělí! Trendy ze světa kosmetiky sledujte ZDE!

Autor: luh