Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstála paletka na konturování?

Jak obstály kosmetické novinky po prvním vyzkoušení?
26. prosince 2016 | 06:00

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte paletku na konturování, pudrovou rtěnku, čisticí ubrousky, tužku na oči a regenerační krém na ruce.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstála paletka na konturování? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
   

První na řadu přišla paletka na konturování Artdeco Most Wanted Contouring Palette 1. Můžete si vybrat ze dvou variant: Cool pro studený odstín pleti a Warm pro teplý. Já zkoušela tu pro studený typ. V balení najdete šest odstínů pro konturování obličeje; paletka stojí 749 korun.

Pudrová rtěnka Essence Winter Glow mě zaujala jak balením, tak i odstínem. Ve videu jste mohly vidět odstín 01 Melt My Lips. Pudrová rtěnka se nanáší měkkou houbičkou a rty jsou potom krásně sametové. Stojí 85 korun.

Bioderma Sensibio H2O – tyto čisticí ubrousky se hodí pro citlivou pleť. Můžete s nimi odlíčit jak make-up z obličeje, tak i v očním okolí, což je výhodou. Praktické balení s 25 ubrousky se hodí zejména na cesty, kdy není nutné po odlíčení obličej opláchnout. Stojí okolo 230 korun.


Gelová tužka na oči Miss Sporty Studio Lash Designer jsem zkoušela v odstínu 1, v černé barvě. Slibuje výdrž 24 hodin a musím uznat, že při odličování doma jsem měla poměrně problém ji dostat dolů, opravdu drží. Proto mile překvapí cenou, v obchodech ji seženete za cenu okolo 75 korun.


Regenerační krém na ruce 5% Eucerin Urea je určený pro citlivou, suchou až extrémně suchou pokožku. Obsahuje ureu a kyselinu mléčnou, které pomáhají pokožku chránit před dalším vysušováním. Neobsahuje barviva ani parfemaci a stojí okolo 265 korun.

 

Jak obstály kosmetické novinky po prvním vyzkoušení?
Autor: archiv firem

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!

Autor: luh