Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak na hebkou pleť?

31. října 2016 | 08:04

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte peelingovou masku, vitaminový balzám, tělový olej, čisticí mléko na pleť a novou rtěnku od Miss Sporty.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?  

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jak na hebkou pleť? • VIDEO: Igor Hellebrandt

Vitaminový balzám Medi Nature SheaBalm má rozmanité použití. Můžete ho nanést na celý obličej jako výživnou masku, pod make-up nebo jen na suchá místa na obličeji, která potřebují extra péči. Stojí 199 korun.

Tělový olej Nivea Smooth Sensation mě příjemně překvapil, ale spíše až potom, co jsem ho ještě vyzkoušela několikrát doma. Ve videu ho nanáším na suchou pokožku a připadal mi docela dost mastný. Když jsem ho ale nanesla na vlhkou kůži hned po sprchování, vpil se do kůže lépe a výsledkem byly nádherně hebké nohy! Stojí 99 korun. 

Peelingová hydratační pleťová maska Manufaktura se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou se používá tak, že ji nanesete na suchou vyčištěnou pleť a tu chvíli masírujete. Poté necháte působit 5 minut a opláchnete! Hned po prvním použití získáte díky peelingovým částečkám hebkou pleť. Stojí 189 korun.

Rtěnku Miss Sporty Wonder Smooth jsem zkoušela ve výrazném odstínu Coral Power. Je krémová, s leskem, dle mého názoru vhodná pro suché rty. Stojí okolo 50 korun.

Čisticí mléko Frais Monde Purifying Milk Face Emulsion je určené pro mastnou a aknózní pleť. Poradí si s make-upem a v minulém díle jsem zkoušela pleťové tonikum ze stejné řady, které slouží k dočištění a dodá pleti pocit osvěžení. Stojí okolo 330 korun.

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE

Autor: luh