Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Perfektní řasenka za pár korun a vánoční paletka stínů

Toto jsou žhavé novinky ve světě kosmetiky, podívejte se, jak dopadly po prvním vyzkoušení!
21. listopadu 2016 | 06:00

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte řasenku, paletku stínů, balzám na ruce, tužku na obočí a kajalovou tužku na oči se třpytkami.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?   

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Perfektní řasenka za pár korun a vánoční paletka stínů • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Jako první jsem vyzkoušela tužku na obočí Alcina Precise Eyebrow Liner v odstínu Light. Musím říct, že zase tak světlá nebyla. Dobré je, že na druhém konci tužky najdete kartáček, kterým obočí pěkně učešete. V balení najdete rovnou i ořezávátko a stojí 280 korun.

Kajalová tužka na oči Douglas Black Glitter Eye Pencil má černý odstín a obsahuje miniaturní stříbrné třpytky. Tužka je dobře pigmentovaná, takže se s ní líčí skvěle. Stojí okolo 199 korun.

Paletku očních stínů Essence The Little Xmas Factory najdete jen v jedné variantě, a to 01 North Pole Express Delivery. Paletka obsahuje pět perleťových stínů, které nejsou příliš pigmentované, ale vypadají moc hezky, na vlastní oči se přesvědčte ve videu. Stojí 120 korun.

Řasenka Miss Sporty Studio Lash Designer mě moc překvapila. Má užší silikonový kartáček, kterým šlo krásně řasy pročesat. Výsledkem byly natočené a prodloužené řasy. Za málo peněz hodně muziky! Řasenku seženete za cenu okolo 60 korun.

Zimní balzám na ruce Yves Rocher s bio arnikou byl na rukou velmi příjemný. Arnika se vyznačuje tím, že má regenerační a ochranné účinky, a navíc balzám obsahuje i bambucké máslo. Balzám se vpil do kůže takřka okamžitě, a navíc krásně voní. Stojí 239 korun.

 

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!

Autor: luh