Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: Konturovací stíny a transparentní pudr

10. října 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! 

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze. 

Jaké novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 33. díl redakčního testování: 

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: konturovací stíny a transparentní pudr • VIDEO: Igor Hellebrandt

Rozjasňující korektor Essence Get Picture Ready jsem zkoušela v odstínu 10 Ivory. Má měkký houbičkový aplikátor, kterým korektor pohodlně zapracujete do pleti. Ten mě velmi zaujal! S kruhy pod očima si poradil dobře a stojí okolo 90 korun. 

Konturovací oční stíny Essence obsahují dva stíny, jeden rozjasňující, druhý tmavší. Ani jeden z nich není nijak moc výrazný. Konkrétně toto balení má název 01 Mauve Meets Marshmallows a hodí se pro denní líčení. Stojí okolo 80 korun.

33. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem

Essence BB Beauty Balm – lesk na rty – dodá rtům barvu, lesk i je vyživí díky obsahu bambuckého másla. Odstín 05 Heartbreaker byl docela výrazný, balení je průhledné, takže vidíte odstín lesku ještě předtím, než ho nanesete. Jeho konzistence je ale trochu hutnější a musíte si dát záležet, abyste ho na rty zkoseným aplikátorem nanesly rovnoměrně. Vyjde vás na 60 korun.

Make-up Essence Get Picture Ready se perfektně hodí na cesty díky svému kompaktnímu balení. Obsahuje houbičku i zrcátko. Zkoušela jsem odstín 10 Matte Ivory, který byl na mě příliš světlý. Jinak ale vypadal pěkně, zakryl, co měl, ale efekt masky se nekonal. Stojí 120 korun. 

Transparentní pudr Bourjois Silk Edition Touch-up slouží k zafixování make-upu a zmatnění pleti. Díky tomu, že je bílý, se přizpůsobí každému tónu pleti. Seženete ho za cenu okolo 500 korun.

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE

Autor: luh