Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak dopadl samoopalovací pudr?

Video se připravuje ...
21. díl redakčního testování kosmetiky
VIDEO: Igor Hellebrandt
11. července 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! Kromě samoopalovacího pudru jsme vyzkoušely ještě suchý šampon, opalovací krém, rtěnku v tužce a řasenku!

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 21. díl redakčního testování:

Video se připravuje ...
21. díl redakčního testování kosmetiky • VIDEO: Igor Hellebrandt

Jako první přišel na řadu hydratační krém Bioderma Hydrabio Gel-Crém. Jak napovídá název, jedná se o lehký gelový krém. I přesto by ale měl dostatečně hydratovat a díky lehké konzistenci by se skvěle hodil jako podklad pro make-up. Seženete ho za zhruba 519 korun.

Opalovací krém Artemis More Than SPF se pyšní tím, že kromě ochrany kůže v ní pomáhá také vázat volné radikály. Zkoušela jsem ten s ochranným faktorem 30. Seženete ho v parfumeriích Douglas za 529 korun.

Suchý šampon Batiste Fragrance Sweetie mě příjemně překvapil. Měl by dodat objem a lesk, a to splnil. Navíc vás určitě potěší i jeho vůně. Stojí okolo 130 korun.

Čtvrtý produkt byla rtěnka v tužce od Gabriella Salvete: Chubby Lips. Rtěnka se mi moc líbila, nebyla až tolik výrazná, a tudíž na denní nošení ideální. Dodá rtům i lesk, hydratuje je a je vysunovací. Seženete ji v obchodech za cenu okolo 120 korun.

U posledního produktu jsem byla upřímně zvědavá na výsledek. Zkoušela jsem samoopalovací minerální pudr Trystal Minerals, který okamžitě dodá pokožce dlouhotrvající opálení. Bála jsem se fleků, ale s pudrem se dobře pracovalo a pleť vypadala sjednoceně. Na mně jste mohly vidět odstín Sunkissed, který byl pro mě bohužel až příliš tmavý. Pudr ale stojí 1240 korun.

Máte s některým z produktů vlastní zkušenost? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí!

Autor: luh