Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jaký je tuhý parfém a jaká je ochlazující rtěnka?

Podívejte se na 26. díl kosmetického testování!
15. srpna 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! Za co stojí za to utrácet peníze, a za co naopak ne?


Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze. 

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 26. díl redakčního testování:

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jaký je tuhý parfém a ochlazující rtěnka? • VIDEO: Igor Hellebrandt

Jako první jsem vyzkoušela tekuté linky Rimmel Colour Precise. Jedná se o pero s velmi úzkým hrotem, se kterým krásně nakreslíte tenkou linku. Nevýhodou je to, že linky rychle zasychají a po jednom tahu už nebarví tak výrazně. Linku jsem tedy musela několikrát obtáhnout, aby byla sytě černá. Nakonec se mi ale povedlo linky hezky namalovat. Tužku seženete za cenu okolo sta korun.

Řasenka Miss Sporty Pump Up Booster 100% Rock Mascara slibuje velký objem. Při pohledu na její velký klasický kartáček jsem byla přesvědčena, že mi řasy slepí, ale to se vůbec nestalo. Řasy jsem projížděla kartáčkem několikrát a kromě zajištění objemu mi řasenka řasy i natočila – a bez slepování! Stojí pouze 80 korun.

Tělový olej Bi-oil by měl předcházet striím – nebo alespoň zlepšovat jejich vzhled. To samé slibuje i v případě jizev, pigmentových skvrn nebo vrásek. Olejíček se vpil do kůže vcelku rychle a krásně voní, trochu jako tea tree olej. Balení 60 ml stojí 299 korun. 

26. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem

Rtěnka Essence Exit To Explore kromě barvy a lesku poskytne vašim rtům i chladivý pocit. Na mně jste mohly vidět odstín 02 Apricot Cockatoo, který dodal rtům jen lehkou barvu. Rtěnka rty opravdu ochladila, příjemně mentolově, a stojí okolo 70 korun.

Tuhý parfém Lush Dirty vypadá na první pohled spíše jako balzám na rty. Balení je malé, a když parfém nanesete na prst, máte pocit, že je to výrobek na rty. Tuhý parfém jsem nanesla na krk i na zápěstí, a i když by se mohlo zdát, že zanechá na kůži mastný film, nebylo to tak. Zůstala jen příjemná svěží vůně, která by sedla jak ženám, tak i mužům. V obchodech Lush stojí 225 korun.

Další díl můžete sledovat opět v pondělí. Další trendy ze světa krásy najdete ZDE

Autor: luh