Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Ušetřete peníze s univerzální konturkou na rty!

V článku na vás čeká video už 11. testování kosmetiky.
2. května 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je vyzkoušíme za vás! Co jsme testovaly tentokrát? Můžete se těšit na konturku, zpevňující gel na tělo, rtěnku a růžové tekuté oční linky!

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.


Podívejte se na 11. díl, kde testuji pět kosmetických novinek:

Video se připravuje ...
11. díl redakčního testování kosmetiky • VIDEO: Igor Hellebrandt

 

Jako první jsem vyzkoušela tekuté oční linky Miss Sporty Studio Lash, odstín 003 Glowy Pink. Mají výrazně růžovou barvu (ve skutečnosti je výraznější než na videu). Pokud máte ráda extravagantní líčení, určitě s ní budete spokojena. V obchodech ji seženete za 60 korun.

Novinkou od Artdeco je transparentní konturovací tužka Mineral Lip Styler, odstín 01 Mineral Natural. Díky tomu, že nemá žádnou barvu, ji můžete použít pod jakoukoli rtěnku a poslouží vám stejně jako jakákoli barevná konturka. Stojí 269 korun.
11. díl redakčního testování kosmetiky
Autor: archiv firem

 

Gel na tělo s masážní hlavicí Dove Derma Spa slibuje zvýšení pružnosti pokožky a její zpevnění. Krouživými pohyby ho pomocí roll-onu, který balení obsahuje, vmasírujete do kůže. Můžete ho použít na celé tělo a stojí 200 korun.

 

Rtěnka od Frais Monde se pyšní svou hydratační schopností díky termálním minerálům, které také zabraňují stárnutí. Konkrétně tato se jmenuje Make Up Termale a já zkoušela odstín 10, který měl oranžový podtón. Stojí 329 korun.
Další trendy ze světa krásy sledujte ZDE!
Autor: luh