Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Co jsou tělové suflé a pleťový fluid?

24. října 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás!

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze.

Jaké výrobky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 34. díl testování u nás v redakci:

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Co je tělové suflé a pleťový fluid? • VIDEO: Igor Hellebrandt

 

Tělový peeling Terra One Shea Salt jsem měla možnost vyzkoušet už předem doma. Nanesla jsem ho na navlhčenou kůži na nohou, chvíli je masírovala a poté opláchla. Peeling je dost mastný, kromě částeček cukru a soli totiž obsahuje mandlový a arganový olej a bambucké máslo, díky čemuž získáte sametově hebkou a hydratovanou pokožku. Stojí 790 korun.

Pleťový krém MediNature SheaCream je polotekutý krém v malém balení, perfektní na cesty. Měl by působit proti stárnutí a na mé pleti mi připadal dost mastný. Měl by se však hodit pro všechny typy pleti a použití je jen na vás: buď jako denní a noční krém, nebo například jen do očního okolí. Vyjde vás na 199 korun.

35. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem

Tělové suflé Nivea Smooth Sensation – co si pod tím představit? Jedná se o klasický tělový krém s krásnou vůní, který hýčká pokožku a vyživuje ji. Stojí 124 korun.

Čisticí tonik Frais Monde Toning Purifying Lotion slouží jako druhý krok v čištění pleti, a to k jejímu dokonalému dočištění. Konkrétně tento tonik je vyroben z čistě přírodních složek a je určen pro mastnou a aknózní pleť. Stojí 330 korun.

Hydratační pleťový fluid se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou od Manufaktury se používá ideálně ráno jako podklad pod make-up a večer pod výživný krém. Pomáhá pleť udržet hydratovanou a díky obsahu kyseliny hyaluronové  bojuje i proti stárnutí. Stojí 245 korun.

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE

Autor: luh