Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Božské vlny za pár minut? Zpěvačka Mista vám ukáže, jak na to!

Tentokrát vám zpěvačka Mista ukáže, jak si vytvořit skvělé vlny za pár minut.
4. září 2014 | 12:00

Nosíte ráda kudrnaté vlasy, ale štve vás časově náročná úprava a to, že si musíte vlasy pracně rozdělovat do sekcí, abyste je důkladně natočila? Zpěvačka Mista vám dnes přináší nový díl MistaFashion, kde vám ukáže skvělý způsob, jak si dlouhé vlasy natočit během 5 minut.

Když se snažíte zjistit, jak si vytvořit perfektní vlny, většinou najdete radu, že musíte vlasy rozdělit do sekcí a postupně po malých pramenech natáčet. To však zabere spoustu času. Mista vám spolu s Ladou, senior stylistkou ze salonu Petra Měchurová, ukáže tajný trik sofistikovaných žen 21.století, které nemají na úpravu účesu mnoho času, ale jejich vlny vypadají vždy perfektně a upraveně.

Jak na to?

Budete potřebovat jednu gumičku a středně širokou kulmu. Udělejte si na temeni hlavy vysoký culík a rozdělte ho zhruba na šest pramenů. Jednotlivé prameny natáčejte na kulmu. Nakonec vlasy rozpusťte, hoďte před sebe a vlny pročešte pomocí prstů. Nikdy nepoužívejte kartáč, protože by se vám vaše vlny zničily. Nakonec vlasy v předklonu nalakujte a krásné vlny jsou hotové.

Tentokrát vám zpěvačka Mista ukáže, jak si vytvořit skvělé vlny za pár minut.
Autor: archiv

Ne vždy musíte na konečnou úpravu vln použít lak na vlasy. V dnešní době je velmi populární používat spreje se suchým efektem, které vaším vlnám dodají ten správný efekt. Dobrou volbou jsou i vlasové pudry, díky kterým vytvoříte na vlasech suchý efekt a mohutný objem. Pokud preferujete raději měkké a lesklé vlny, nastříkejte pro finální úpravu do vlasů lesk v spreji. V nabídce je na výběr nespočet přípravků, které vám pomohou vytvořit váš vysněné look.

Pro přesný návod, jak si vytvořit krasné vlny za pár minut, nezapomeňte shlédnout video:

 

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Nisíte ráda vlnité vlasy?
70,1%
29,9%
Děkujeme za Váš hlas!
171 hlasů
73 hlasů