Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Heidi Klum: Je dobré mít na kostech kus masa!

Heidi ani po 4 dětech nemá s váhou problém. Ví, jak rychle a účinně zhubnout.
2. prosince 2010 | 05:00

Topmodelka německého původu Heidi Klum vypadá stále skvěle, a to i přesto, že za chvilku oslaví třicáté osmé narozeniny. Leckterá dvacetiletá slečna by blonďaté mamince čtyř dětí mohla její sexy křivky závidět. A jaký je tip Heidi, jak si udržet super postavu? Nebýt příliš hubená!

Modelce Heidi Klum už táhne na čtyřicítku, ale vlastní figuru, která vypovídá o něčem úplně jiném. Její křivky jsou stále perfektní. A to je zasloužilou matkou čtyř dětí - Leni (6), Henryho (5), Johana (3) a Lou (1)! Všechny vychovává s manželem, zpěvákem Sealem. Ten si rozhodně na sexapeal své ženy nemůže stěžovat. A jaká je tedy rada Heidi, jak docílit toho, aby se žena mohla pyšnit bezvadnou postavou, jakou má ona?

„Tip na to, jak být krásná i v pokročilejším věku, je prostý – nebýt příliš hubená. Je vždycky dobré mít na kostech trochu masa. Když jste jen samý sval, vypadáte pohuble ve tváři, a to způsobuje, že působíte o pět až deset let starší, než skutečně jste,“ svěřila se modelka americkému magazínu Self.

Botox? Ne, díky!

Klum v rozhovoru pro časopis Self zároveň otevřeně odmítla botoxové injekce na vylepšení kontur tváře. „Nemyslím si, že bych šla někdy na botox. Možná se můj názor časem změní, ale spíš ne. Ve své kůži i se svým věkem se cítím pohodlně a příjemně, takže si myslím, že je naprosto v pořádku, že mám nějaké ty vrásky,“ prohlašuje hrdě svůdná blondýnka.

Heidi nejen skvěle vypadá, ale i bravurně zvládá rodinné povinnosti. Přiznává ale, že někdy je to náročné: „Je to horská dráha. Někdy jste nahoře a všechno je skvělé, někdy je to k zbláznění. Ale je to to, co jsem chtěla. A miluji to!“

Autor: INT, mivr