Sobota 11. května 2024
Svátek slaví Svatava, zítra Pankrác
Polojasno 19°C

Zrcadlo, zrcadlo pověz, kdo je z nás krásnější?

31. ledna 2011 | 19:51

Dcera herečky Demi Moore (48) Tellulah (16) jako by slavné matce z oka vypadla. Stejný účes, gesta a styl oblékání. Všichni se o jejich nápadné podobě mohli přesvědčit na módní přehlídce během fashion weeku v Brazílii. Nejenže vedle své dcery Demi vypadá spíše jako sestra, ale i vztah s o šestnáct let mladším Ashtonem Kutcherem jí nesmírně svědčí.

Zatímco většina žen středního věku se snaží objevit recept na mladistvost a krásu. Demi stačí posedět vedle dcery a mladšího milence a ze skoro padesátnice je rajcovní dvacítka.

Fotky dokonce vypovídají i o tom, že má Demi o trošku lepší postavičku než dcerka. Jenže musíme k tomu přičíst pár plastických operacích, ke kterým se Demi přiznala. Tellulah je zatím skalpelem nedotčená. Navíc jí je teprve sladkých šestnáct, takže na nějaké vylepšování má ještě dost času.

Obě seděly v první řadě jako dámy, s překříženýma nohama, které byly dokonale hladké a opálené. Obě zvolily do béžova laděné outfity. Okouzlující dvojici nezastínil ani Demin manžel Ashton Kutcher, který se dokonce po molu prošel a předváděl modely návrháře Colcciho Fallse.

Autor: gam