Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Naše čtenářky vědí, že se za únik moči nemusí stydět

15. května 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Zhruba každá třetí žena  ve věku 35+ má zkušenosti s únikem moči neboli inkontinencí. Patříte také do této skupiny? Nestyďte se za to! Jde o zdravotní problém, který můžete elegantně zvládnout s pomocí inkontinenčních vložek TENA. Ty nyní testuje 50 našich čtenářek a už brzy se můžete těšit na jejich recenze.

Vůlí neovladatelný únik moči však není potíž, která by postihovala pouze ženy. I muži s ní mají problém, ale v daleko menším meřítku než ženy. Důvodem je odlišná struktura močového traktu a také změny v těle ženy v souvislosti s těhotenstvím, porodem nebo menopauzou.

Autor: Essity Czech Republic s.r.o.

Fitness pro močový měchýř

Oslabené svaly pánevního dna mohou být jednou z příčin inkontinence. Pokud se tyto svaly nečekaně stáhnou nebo uvolní, může dojít k úniku moči bez naší kontroly. Což je velice nepříjemné a omezující. Existuje však řešení. Svaly močového měchýře můžete posilovat například Kegelovými cviky, kdy pravidelně zatínáte svalstvo jako při zadržování močení a následně ho uvolňujete. Navíc je můžete praktikovat téměř kdykoliv a kdekoli, aniž by si toho někdo všiml. Díky pravidelnému provádění posílíte svalstvo a zlepšíte kontrolu nad únikem moči. Pro lepší představu doporučujeme zhlédnout videa na webu www.tenalady.cz, podle kterých můžete cvičit z pohodlí vašeho domova.

Autor: Essity Czech Republic s.r.o.

Komfort a spolehlivost v jednom

Kromě cvičení jsou k dispozici také inkontinenční vložky, které vám zajistí maximální ochranu, pocit jistoty a pohodlí. Moderní vložky TENA Lady Slim Mini jsou navíc velmi tenké, ale na rozdíl od menstruačních vložek dokážou spolehlivě pojmout výrazně větší objem moči. Vložky obsahují speciální mikroperličky, které s tekutinou nabírají na objemu, mění se v gel a tím moč uzamykají, aby se nedostala na povrch. Zároveň zamezují množení bakterií, čímž zabraňují nepříjemnému amoniakovému zápachu. Vložky TENA Lady Slim Mini vás mohou udržet v suchu až 12 hodin.

S inkontinencí se dá bojovat různě. Jestliže vás tento intimní problém sužuje, neostýchejte se a neváhejte vyhledat pomoc odborníků, kteří vám mohou nabídnout další možnosti léčby a poradí vám s vhodnými produkty, jako jsou inkontinenční vložky.

Autor: Essity Czech Republic s.r.o.

Inkontinenční vložky TENA Lady jsou zdravotnické prostředky určené pro ženy při lehkém až středním úniku moči. Pozorně si přečtěte informace na obalu. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Inkontinenční zdravotnické prostředky užívejte v závislosti na stupni inkontinence a aktuálním zdravotním stavu.

Testujeme

Naše čtenářky právě testují balíček inkontinenčních vložek TENA Lady Slim Mini. Již brzy se dozvíte, jak s nimi byly spokojené.

 

Video se připravuje ...