Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sportovní oblečení pro ženy – pohodlné outfity pro aktivní ženy

4. května 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud máte rádi aktivity, sportovní oblečení je jistě nezbytnou součástí vašeho šatníku. Díky pohodlným střihům a originálnímu stylu oblečení na cvičení jsou značkové modely ideální nejen do posilovny ale i na každodenní nošení. Pokud tedy chcete osvěžit svůj look, podívejte se na nejnovější trendy a najděte si svůj nový must have!

Dámské mikiny – nezbytný doplněk vašeho šatníku

Sportovní soupravu na chladné dny si lze jen těžko představit bez měkké mikiny. Modely s pohodlným zipem nebo ty, které se nosí přes hlavu, jsou praktickým řešením pro nejeden look. Líbí se vám značkový design? Pak jsou pro vás dámské mikiny adidas ideálním řešením. Sportovní střih, známá loga a výrazné barvy se skvěle hodí k mnoha vašim oblíbeným outfitům. Praktické prvky, jako jsou stahovací lemy a vysoký stojáček, vás zahřejí za sychravého rána nebo větrného odpoledne. Mikiny s kapucí, jako jsou dámské mikiny Nike Sportswear a Essential, poskytují dodatečnou ochranu před nepříznivým počasím, takže si můžete užívat každou chvíli venku a zároveň vypadat co nejlépe, ať už je počasí jakékoliv.

Autor: 50style.cz

Dámské teplákové soupravy – moderní sportovní stylizace

Došly vám nápady na vyladěný vzhled? Dámská tepláková souprava Nike má jednoduchý, ale efektivní styl, který se hodí na mnoho výletů. Všestranná souprava sestávající z černé dámské mikiny a tepláků ve stejné barvě jistě osloví mnoho moderních žen. Jejich jednotný design lze snadno sladit s širokou škálou tenisek a sportovních bot a měkký materiál zaručuje celodenní pohodlí. Chcete-li získat retro vzhled, zvolte ikonickou teplákovou soupravu adidas. Rozpoznatelný motiv tří pruhů na rukávech a nohavicích se skvěle hodí do posilovny nebo na den strávený ve městě.

Sportovní tričko – must have nejen na trénink

Dámské sportovní tričko je skvělým řešením pro každodenní nošení. Kultovní motiv tří pruhů na tričkách adidas dodá každému outfitu originální nádech. Klasické džíny nebo běžecké kalhoty budou s tričky z kolekce se třemi pruhy vypadat skvěle. Fanoušci designu této značky si zamilují také dámská sportovní trička Nike Essential. Jednolitá barva a decentní dekor v podobě slavného loga Swoosh rozzáří téměř každý pracovní outfit, outfit na setkání s přáteli nebo víkendový výlet do města. Rozhodnete se pro tlumený barevný model, nebo vsadíte na světlý odstín?

Autor: 50style.cz

Pohodlné dámské legíny nebo tepláky – nepostradatelný prvek ve sportovní stylizaci

Elastické kalhoty přiléhavého střihu jsou bezpochyby nezbytnou součástí outfitu do posilovny, na městský jogging nebo zumbu. Volnější střih legín je ideální i pro každodenní outfity. Dáváte přednost volnějším kalhotám? Pak jsou pro vás dámské tepláky Puma ideálním řešením. Athelisure a sportovní styl kombinují ležérní prvky se sportovní praktičností, takže pokud rádi nosíte pohodlné oblečení každý den, sáhněte po značkových legínách a teplákových kalhotách. Nike, adidas, Fila, Up8 a Umbro jsou značky, jejichž nadčasový design jistě zaujme nejednu aktivní ženu. Které se vám líbí nejvíce?

Na 50style najdete nejmódnější dámské sportovní oblečení. Prohlédněte si naši online nabídku a vyberte si oblečení, které stoprocentně splní vaše očekávání.