Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Našli jsme pro vás ideální boty pro stylový a pohodlný outfit na každou příležitost!

5. května 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud hledáte styl, pohodlí a praktičnost, sportovní boty Nike Air Force 1 jsou pro vás jednoznačně skvělou volbou. Navíc se hodí pro denní nošení do práce, sportování i volný čas. Naučte se tyto ikonické tenisky správně zkombinovat a vytvořte si neokoukaný outfit.

Když se řekne Nike Air Force 1, možná vás hned napadne, že se tyto boty hodí jen na sport. Vyvedeme vás však z míry. Skvěle totiž ladí i k jiným příležitostem. Pokud jste tedy žena, která má ráda pohodlné a stylové boty, tento kousek vás rozhodně nadchne. Přinášíme vám několik tipů, jak Nike nosit i v případě, že milujete šaty a elegantní módu.

1. Neokoukané retro

Milujete áčkové střihy šatů nebo sukní? Nevzdávejte se jich a místo bot na podpatku sáhněte po pohodlných Nike Air Force 1 v bílé barvě. Jako svršek zvolte upnuté tričko s lodičkovým výstřihem. Nasaďte si výrazné náušnicové klipsy v barvě oblečení a originální retro look je na světě.

Autor: Shutterstock

2. Pohodlný oversize

Chcete se cítit ve svém oblečení jako v peřince? Podlehněte oversize kouskům. Taková oversize košile schová i nějaké to kilo navíc a je neskutečně pohodlná. Pak už  si jen stačí natáhnout legíny nebo skinny džíny, nazout Nike a nezbytnosti uložit do malého batůžku nebo crossbody kabelky. Vedle nešlápnete, ani když si k outfitu koupíte čepici nebo kšiltovku.

Autor: Shutterstock

3. Nedbalá elegance

Chcete působit žensky, ale zároveň se nechcete připravit o pohodlí? Máte spoustu možností! Oblečte si třeba jednobarevné tričko s výstřihem do V, které si zastrčíte do skinny džínů nebo pouzdrové sukně. Pokud je chladno přehoďte přes sebe sako nebo koženou bundu. Zbytek outfitu pak doladíte minimalistickými doplňky a kvalitní koženou kabelkou přes rameno.

Autor: Shutterstock

4. Denimová klasika

Nebojte se zkombinovat džínovou bundu s džínovými kalhotami nebo sukní. Skvělé v tomto případě bude, když si oblečete bílé jednobarevné tričko, které si zastrčíte a pas zvýrazníte páskem. K takovému looku jsou Nike Air Force 1 jako dělané!

Autor: Shutterstock

5. Stylový sportovní styl

Vyrazte ve sportovním oblečení i do města. Stačí zvolit ty správné kousky a zazáříte. Oblečte si například pestrobarevnou šusťákovou bundu nebo mikinu s kapucí a natáhněte upnuté dříny nebo neprůhledné jednobarevné legíny. Pak už jen nasaďte stylovou kšiltovku, nezbytnosti schovejte do batohu, obujte Nike a vydejte se do města, kde dokážete vše oběhnout a ještě se budete cítit svěže.

Autor: Shutterstock

Ať už budete experimentovat s jakýmkoli stylem, víc než na trendy myslete na to, abyste se cítila pohodlně a sebevědomě. Jen tak budete vypadat za každé situace skvěle!