Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Máj lásky čas: Teď je ta pravá chvíle na zasnoubení

30. dubna 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Jedno z nejkrásnějších období roku je tady. Utvrzuje nás v tom nejen Máchovo dílo Máj nebo svátek lásky, ale také příroda, která je v plném rozpuku a útočí na naše smysly. Rozkvetlé zahrady vybízí k romantickým gestům jako je milostné vyznání nebo dokonce žádost o ruku. Pokud jste se rozhodli vaši drahou polovičku oslovit, rozhodně na nic nečekejte a využijte perfektní scenérii, která se aktuálně nabízí. Nezapomeňte však na tu nejdůležitější proprietu – zásnubní prsten.

Už dávno neplatí, že by zásnubní prsten měl splňovat určité parametry jako například blyštivý bílý kámen. Do popředí se dostává poptávka po originálním šperku vystihující osobnost vyvolené ženy se zárukou kvalitně odvedené práce. Přeci jenom tento šperk je určen ke každodennímu, dlouholetému nošení. Na českém trhu v souvislosti se zásnubami figuruje jméno Michala Kadaníka, který za dvě dekády vyrobil tisíce prstenů, které změnily osud tisícům žen.

I přesto, že se tento zlatník částečně profiluje uměleckou tvorbou, hrdě říká, že nejraději vyrábí právě prstýnky, které jsou objektem, který je spojován s radostnými životními etapami. I proto jeho portfolio nabízí nespočet variací snubních šperků, které najdete v sekci Z lásky.

Kolekce šperků Z lásky je spojována s radostnými životními etapami.
Autor: Michal Kadaník

I když jsou zásnuby záležitost týkající se především dam, jsou to právě muži, kdo je vybírá. Někteří mají jasnou představu o tom, pro co jdou, ale ne všichni mají takové štěstí a právě v tento okamžik nastává chvíle, kdy je každá rada či doporučení na základě dlouholeté zkušenosti vyváženo zlatem. Přeci jenom se jedná o zásadní okamžik v životě a prsteny se drahá polovička chlubí od zásnub celému okolí na potkání.

Šperk, který vyjádří, jak moc ji milujete.
Autor: Michal Kadaník

,,Na konzultaci se v první řadě řeší tip prstenu, ve kterém se odráží osobnost dané osoby. Také barva zlata, případně barva kamene nebo další specifické úpravy, když je třeba design upravit na zakázku. Dalším faktorem je budget. Má tvorba není pro každého, o to více se stává exkluzivnější. Nelze ubrat z kvality na úkor kvantity,” vysvětluje Michal Kadaník, jehož šperky pravidelně vynáší do společnosti řada zajímavých osobností showbyznysu. Mezi nimi například slovenská herečka a zpěvačka Radka Pavlovčinová, nejznámější česká plus sice modelka Natálie Debnárová, moderátorka Nikol Moravcová nebo herečka Nikol Kouklová.